Kulturperler Brick til Landskabspleje
Støbt i forme lavet af ægte mursten eller sten , kulturperler mursten føler og ligner den ægte vare , men de kommer med en meget lavere pris. I landskabspleje, kan kulturperler mursten tjene en lang række formål , og bringe de rustikke kvaliteter næsten ethvert landskab . De er lettere end traditionelle sten mursten og tage mindre tid og energi til at installere. Applikationer

Kulturperler klodser kan bruges til at bane enhver ydre overflade , uanset om du vil installere en havegangen , terrasse eller indkørsel . Læg dem rundt rosenhaver eller som en grænse for en front gangbro til at tilføje kontrast til bløde kronblade og pulserende løv. Ligesom natursten, kulturperler mursten danner en robust og forholdsvis flad overflade , men de enkelte mursten kan have riller og lidt ujævne overflader. Planlæg at bruge møbler med flade, brede fødder for ekstra stabilitet på en gårdhave .
Foundation

Bane med dyrkede mursten er et projekt, du selv kan gøre over en weekend. For at forhindre frost hive eller vandskade , lå en 6-tommer grus fundament for mund trafik eller et 12-tommer fundament for køretøjer. Når komprimeret , grus basen styrker murstenene samtidig give sprækker til underjordisk fugt at sive igennem . Overvej montering marksten eller anden kant materiale mod de indre grænser for at tilføje definition til formen .

Mønstre

støbt til at ligne udseendet af udhuggede sten , kulturperler mursten har en grundlæggende rektangulær form. Dry- lægge murstenene på grus base for at se, hvordan mønsteret vil se ud. Forskyde samlingerne , hvis du lægger dem i rækker , og prøv klassiske mønstre som sildeben og kurv - vævning . Hvis klodserne varierer i størrelse, overveje at ændre vinklerne og sat dem sammen som et puslespil for en mere organisk design.
Installation

Når du er fortrolig med den planlagte mønster , fjerne de tørlagte mursten. Spred ½ tommer lag mørtel på en del af gruset. Afsnittet skal være stort nok til at lægge fire mursten ad gangen for at sikre, at mørtlen ikke vil hærde , før du bruger det. Begynd på et hjørne , og tryk på klodserne i så noget mørtel presser op omkring kanterne . Når murstenene har sat i morteren i to dage , injektionsmørtel leddene at afslutte overfladen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com