Vejledning til installation af Burnco belægningssten
Burnco er en virksomhed, der fremstiller og sælger belægningssten . Brosten er brugt til at bygge indkørsler , terrasser, fortove og andre udendørs projekter. Burnco tilbyder en række brosten , herunder Pacific Skifer, Toscana og Dutchstone . Hver brosten har en unik form og størrelse, men er installeret på den samme måde . Installation Burnco belægningssten er et job, der kræver hjælp fra et friend.Things du har brug
Jackhammer
Skovl
2 -by- 4 tømmer
Jorden komprimator eller manipulere hoteltilbud knust sten
Sand
Målebånd
randsten
Bond stråle ( lim )
Slange
Vis Flere Instruktioner
Forberedelse
1

udgrave arbejdsområdet ( indkørsel , fortov eller gårdhave ) med et trykluftsbor . Jackhammer vil bryde den eksisterende sten eller fortovet , som skal fjernes . Når hele arbejdsområdet er blevet brudt op , fjerne rublen med en skovl.
2

Opgrave arbejdsområdet med en skovl og fjerne omkring 2 inches af jord .

3

Place 2 -by- 4 tømmer langs grænsen af arbejdsområdet for at skabe en ramme.
4

Level jorden med en jord komprimator eller sabotage . Arbejdsområdet skal være fladt.
5.

Fyld arbejdsområdet jævnt med knust sten , derefter dække med sand . Pat sandet med en sabotage for at sikre sand og småsten er komprimeret og niveau.
6

Mål arbejdsområde med et målebånd til at bestemme, hvor mange belægningssten , du har brug for jobbet. Tegn en lille skala skitse af arbejdet overflade på et stykke papir og udfylde dispositionen med det mønster, du har forestillet for brostenene .
Installation brostenene
7

Arranger brostenene oven på sandet i det mønster, du har valgt. Skub hver sten i sandet forsigtigt, indtil en fast overflade er dannet. Lad der være plads langs siderne af arbejdsområdet.
8

Place randsten langs kanterne af arbejdsområdet for at skabe en ren finish . Påfør obligation stråle til siderne af randsten , der rører brostenene . Skub randsten flugter brostenene at klæbe dem sammen sikkert .
9.

Compact brostenene og randsten med en jord komprimator eller sabotage .
10

Cover brostenene og randsten med sand. Sandet udfylder hullerne og skaber en stærk og glat overflade. Brug en jord komprimator eller sabotage at komprimere sandet i de små huller mellem hver sten .
11

Afvask overskydende sand med en haveslange.

Hus Have © have.989214.com