Sådan finder du et område med en konkav indkørsel
Uanset om du renoverer dit hus og ønsker at ændre størrelsen på din indkørsel , eller blot ønsker at måle det til andre formål , kan du blive forvirrede , når det kommer til at måle en cirkulær , eller konkav , område . Men ved hjælp af grundlæggende high-school geometri og tage noget tid , kan du finde den rigtige område af din indkørsel , uanset dit formål kan be.Things du har brug
2 bolde af snor
Vinkelmåler
Lommeregner KAYAK Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag to kugler af streng. Start i midten af indkørslen , står den bue af kurven. Der er to grænser indkørsel , hver så en separat kurve ; den ene længere væk fra dig, vil være større . Gå til den ene ende af større kurve og slappe snoren nedad , forbi den mindre kurve , indtil du står over indkørslen og er afstemt med den omtrentlige centrum af buen . Du vil være i omtrent samme position, hvor du startede , kun længere tilbage . Lad snoren og gentag på den anden side. Hold optrevling snoren , indtil de to strenge krydser .
2

Med et proctractor , måle vinklen foretaget af strengen , hvor den møder .
3

caculate brøkdel af en cirkel, der din konkave indkørsel gør ved at dividere vinklen grader 360 . for eksempel, hvis vinklen er en 90 graders vinkel , har du 90/360 eller 1/4 af en hel cirkel .
< br > 4

Find det samlede areal af denne cirkel ved at måle en af ​​længder af snor . Dette er din radius ; firkantet det og gange resultatet med pi ( 3,14159 ) for det samlede areal af din cirkel , multiplicere denne med fraktionen , du fandt i trin 3. .
5.

Find en radius, der begynder på det indre, snarere end den ydre , kurve af din indkørsel og tage et stykke snor til det samme punkt . Det bør give dig den samme vinkel , men en anden radius . Find arealet af denne cirkel ved at gentage trin 4 .
6

Fratræk mindre areal fra det større område. Det resterende antal er det område af dit konkave indkørsel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com