Hvordan man opbygger en Grass Indkørsel
Et problem med beton og asfalt indkørsler er, at deres overflader er uigennemtrængelige , så vandet løber fra dem. Denne tendens er med til at gøre flash - oversvømmelser værre i stærkt befæstede arealer , samtidig med olie eller andre forurenende stoffer på indkørslen til storm afløb , der dumper vand i åer og floder. Installation af en græs indkørsel kan give en vis lettelse , når de forsøger at løse disse problemer . En græs indkørsel er en indkørsel konstrueret af en plastik gitter system, der tillader græsset til at vokse igennem , der giver styrken af ​​en beton eller asfalt indkørsel , samtidig med at græsset til at absorbere rainwater.Things du har brug
Jackhammer
Gravemaskine < br > Grus
Mekaniske vibratoren
plastik gitter brolæggere
Nedstryger
Grov cement sand
Topsoil
Kompost
Sod
Utility kniv
haveslange hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Rive op din eksisterende indkørsel eller markere med spraymaling det område, hvor du installerer græs indkørsel. Afhængig af størrelsen af din gamle indkørsel , kan du enten rive det op med et trykluftsbor og klare det med hånden eller hyre en entreprenør med tungt udstyr såsom en gravemaskine .
2

grave et hul 6 inches dybt for indkørslen. At leje en gravemaskine eller leje en entreprenør til at gøre dette vil være meget lettere end at grave i hånden med en skovl. Slope jorden i hullet mod gaden med en hastighed på 1 tomme for hver 100 meter .
3

Hæld 2 inches af grus i hullet og køre over det med en mekanisk plade komprimator til firma op basen. Du kan leje en pladevibrator på et leje af udstyr facilitet.
4

Installer plastik gitter materiale oven på grus . Følg producentens anvisninger vedrørende den præcise teknik til det materiale, du har købt, men generelt du installere net ved at lægge dem ind i hullet og sikringsanlæg de separate net til hinanden. Når der er behov , salg skære gitrene til at passe med en nedstryger .
5

Læg et tyndt lag af grove cement sand oven på gitrene , udglatte det ud.
6

Bland muld og kompost sammen i en 50-50 mix og sprede det på ristene i en 2-tommer lag .
7.

Installer spadestik på toppen af ​​det øverste jordlag /kompost mix. Rul strimler af græstørv på blandingen, der begynder i bunden af ​​indkørslen. Hvis det er nødvendigt , skæres spadestik med en hobbykniv . Vand hver strimmel af sod , indtil det er gennemblødt efter du plante det.
8

Vand spadestik grundigt hver dag i en uge, derefter hver anden dag for de følgende to uger.

Hus Have © have.989214.com