Sådan størrelse en indkørsel
Når designe og bygge en indkørsel , en af ​​de første ting, du skal gøre, er at bestemme dine behov for indkørsel plads. De faktorer, der går ind i dette omfatte , hvor mange biler din familie har , størrelsen af de biler , hvor stor din garage er, og hvordan området omkring indkørslen er anlagt. Dette kan sikre , at du har den rette indkørsel plads uden unødigt bane græsplæne plads . Instruktioner
1

Bestem bredden af ​​indkørslen, basere det på størrelsen af ​​din garage . For en enkelt bredde indkørsel, der har en en- bil garage, den mindste bredde er 10 fod , men gør det 12 meter bred kan give ekstra plads , der giver dig og eventuelle passagerer i bilen mulighed for at komme ind og ud af bilen uden at træde på græsplænen eller nogen planter du har langs kanten af indkørslen. De samme standarder gælder for en dobbelt-bredde , to-bil indkørsel , men den mindste bredde skal være mindst 20 meter i stedet for 10 meter .
2

Undersøg området omkring indkørslen for at se, om der er vægge , der potentielt kan skade en bildør , da det er ved at blive åbnet . Hvis væggene er mere end 8 inches høj, skal indkørslen være mindst 14 meter bred.
3

Design indkørsel længe nok til, at hvert køretøj har mellem 18 og 20 meter længde til rådighed. Dette giver mulighed for plads mellem forskellige køretøjer, som folk kan gå på tværs uden at skulle gå til den ene ende af indkørslen. Ved beregning af længde , trække 6 til 12 meter fra slutningen af ​​indkørslen for at tillade nuværende eller fremtidige fortove . Teknisk set er det jord, der ejes af regeringen, og du kan ikke parkere på et fortov , selv om det er din indkørsel .
4

Kig på gaden foran huset, og studere trafikmønstre . Hvis det er en sidegade i en udvikling eller en tosporet vej med lidt trafik , er det temmelig sikkert og nemt for folk at bakke ud af indkørslen og på gaden. På en stærkt befærdede vej eller flersporet motorvej, i de fleste tilfælde , er det ikke sikkert at bakke ud på gaden på grund af trafikken , så du bliver nødt til at give en turnaround område i din værftet. For en enkelt - bredde indkørsel , bør turnaround ningsarealet 20 meter lang og 10 meter bred. Det bør være 20 fod med 20 fod for en dobbelt - bredde indkørsel . Turnaround- område kan også give ekstra parkering ved behov.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com