Sådan nedklassificering en indkørsel
Grus indkørsler er et overkommeligt alternativ til asfalterede indkørsler , og en praktisk valg, hvis dit hus er sat langt tilbage fra vejen. Ulempen er, at de kræver regelmæssig vedligeholdelse. Hvis de ikke er installeret korrekt, vil vådt vejr løsne undergrunden nedenunder og træk klipperne ned , hvilket resulterer i huller og en ujævn overflade . Nedklassificeringen en indkørsel er en møjsommelig proces, men det vil permanent forbedre stability.Things du har brug
Skovl eller gravemaskine maskine
Tarp
Rake hoteltilbud skovle
Compactor maskine
Gravel < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern grus fra indkørslen med en skovl og dumpe det på en tarp til genbrug. Hvis indkørslen er lang , kan du overveje at leje en gravemaskine maskine til at reducere arbejdsstyrken .
2

Rake det nederste lag af grus i små bunker og dump bunker i spande , hvis de er caked i snavs. Hæld varmt vand i spande og efterlade dem ud i solen for at fjerne så meget snavs som muligt, før du vender tilbage grus til indkørslen .
3

Afdæk alle muldlag fra indkørslen websted med en skovl eller gravemaskine maskine. Grave ned , indtil du rammer den hårde snavs under det øverste jordlag . Mængden af ​​snavs til at fjerne kan variere fra 6 til 12 inches, afhængigt af mængden af muldjord du har. Dump jorden på en separat tarp og bruge det til at udjævne lavtliggende områder i dit landskab.
4

Begynd ved slutningen tættest på huset og grave ned 1 tomme mere med hver 8 meter længde for at pitche indkørslen mod gaden for dræning .
5

Gå over undergrunden med en komprimator maskine to eller tre gange , eller indtil undergrunden modstår pres. Komprimering snavs vil hjælpe med at forhindre grus i at synke ned igen.
6

Læg den nederste lag af grus over sammenpresset snavs og sprede det med en rive .
7

Tilføj medium grus i stedet for at udskifte det øverste jordlag du har fjernet . Komprimere det, indtil klipperne føles fast og stabil.
8

Tilføj det øverste lag af grus i indkørslen. Rake overfladen i en krone , så det højeste punkt løber ned i midten og det laveste er langs siderne til dræning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com