Indkørsel Block Kant
Mens mængden af indkørsel vedligeholdelse der kræves, afhænger af den type fortovet du har, installere blok kant er en enkel måde at reducere den samlede vedligeholdelse. Block kantning stopper indgreb ukrudt og forbedrer dræning langs siden af ​​en indkørsel . Det accentuerer også indkørslen facon ved at definere grænser. Design

Kantning en indkørsel med brolægger blokke er en enkel proces, der kræver æstetiske og praktiske overvejelser . Bloker fliser kommer i en række størrelser og stilarter fra Jordet røde og sten grå til betonblokke , der kan farves næsten alle farver . Vælg blokke , der tilføjer farve og tekstur til en asfalt eller beton indkørsel . Hvis du kantning en grus indkørsel , brug tykke blokke, mens den ekstra højde holder stenene spredes over græsplænen . Når du vælger dine blokke , beslutte, om at placere dem ende -til-ende for skarpere definition eller fra side til side for at fremhæve brede kurver.
Installation

Installation blok kantning er en todelt proces , der indebærer at grave ud en grøft , om en bund af grus og sætte blokkene på plads. Renden bør være omkring 6 inches dyb plus halvdelen af ​​tykkelsen af blokkene . Hæld en 5-tommer lag af 3/4-inch grus i renden for at tillade underjordiske fugt at undslippe fra under indkørslen og afbøde blokkene mod frost hive skader. Indstil kantning blokke over en 1-tomme lag mørtel eller sand, placere siderne flugter hinanden. Pak lille grus i mellemrummet mellem kant og græsplænen, og børste polymere sand mellem hver blok.
Vedligeholdelse

Installation blok kantning reducerer den samlede indkørsel vedligeholdelse , men kantning selv kræver vedligeholdelse. Over tid , vejr og stress slides væk sand leddene og kan løsne blokke. Efterfyld grus og sand seng under blokkene og nulstille blokkene på plads. Planlæg at genopfylde sand leddene hver et til to år , let overbrusning leddene med en vand, så sand klamrer sig til blokkene , holde dem i position som cement .
Holdekant

metalkant begrænsninger , landskab tømmer og andre materialer anvendes også som indkørsel kantning , kan styrken af ​​brosten tjene flere funktioner ud over framing fortovet og blokering ukrudt. Blokke er et praktisk valg for en holdekant kursus , som giver lateral modstand til at holde fliser på plads under tunge vægt belastninger. For at opnå dette strukturel støtte , skal grundlaget for kantning være så dybt som indkørsel kantning . En seng af beton med en 3 - tommer-dækkende haunch hældes over grus til at afstive de ydre kanter af blokkene. Hofterne skal ende to inches under jordoverfladen , så det kan være skjult med jord.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com