Jord - Cement Vs. Crusher Run
Når du vælger aggregat til din landskabspleje eller hardscaping behov, omkostninger, formål og tilgængelighed af materialer er alle faktorer . Samlet er de naturlige sand , sten og knust mineralsk materiale , der anvendes i betonarbejde eller som opfyldning . En type fyld kan være egnet til brug i et område , men på grund af klimatiske faktorer eller brug, kan være helt upassende til samme formål i et andet område . Jord - Cement

En blanding af vand , Portland cement og pulveriseret jord , er jord - cement , også kendt som sammenpresset cement . De mængder vand og cement i blandingen er omhyggeligt beregnet i henhold til dets påtænkte formål. Det er lagt ned og komprimeret til en hård plade . Ethvert antal lavpris- aggregater anvendes som " jord " i forholdet , sand, silt eller ler , at slagge og underbund sand fra grusgrave . Cementen i blandingen er det medium, der tjener til at hærde og binde den samlede , når det kombineres med vand.
Crusher Run

Crusher køre sten er navnet givet til grus eller enhver anden sten eller mineral , der er blevet lagt gennem en knuser . Det bruges , før den sigtes gennem skærme, en af ​​de metoder, der anvendes for " rengøring" grus . Knuser løb er oftest brugt som bagfyldsmateriale eller installeret under overfladen , som en stabilisator. Afhængig af størrelsen af rock og mineral fragmenter , kan knuser løb også være inkluderet i jorden cement aggregat .
Plastic Jord - Cement

opstår, når der tilsættes mere vand til jord - cement mix, giver det konsistens som vådt puds . Det tørrer til en hårdere overflade end jord - cement og bruges oftest til foring grøfter og skrænter og i områder, hvor erosion er et problem. Det kan også blandes direkte i mudder huller til vejarbejder .
Cement Modificeret Jord

Forskellige igen fra komprimeret jord - cement, dette indeholder mere jord end cement og er delvist hårdt på tidspunktet for anvendelsen . Små mængder af Portland cement er blandet ind i silt - ler eller kornet jord, og dermed ændre de kemiske egenskaber af jorden. Det bruges til baser , sub- baser og også som fyldmateriale på Highway baser, sub- baser og i skyttegrave .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com