Ideer til hardscaping en baggård i Arizona
Arizona er en populær pensionering spot og en af ​​de hurtigst voksende områder af landet . Masser af Solen er den store attraktion , men manglen på vand er et stort problem. Meget af Arizona er en ørken klima og traditionel landskabspleje er både arbejdskrævende og dyrt . En løsning er xeriscaping , brug af tørke-tolerante hjemmehørende planter i et naturligt landskab til at erstatte traditionelle græsplæner. En anden taktik er hardscaping , ved hjælp af sten til at skabe udendørs rum i harmoni med solbeskinnede terræn omkring det. Desert Design

xeriscaped klippehave tilgås af asfalterede veje er en praktisk og attraktivt landskab design for Arizonas vand -udfordrede landskab . Varierende kampesten og beplantninger og krummer stierne holder design ser naturlige og flydende snarere end opstyltet og overfladiske. Paths of sandsten brolæggere , at vandre gennem et ørkenlandskab af enebær buske og ørken piletræer er flankeret med "haver " af glatte, brogede flodsten og gul- blomstret blå svingel og lilla Aristida purpurea græs plantet omkring ornamentale kampesten . Værftet bliver en romantisk ørken indstilling med merværdien af ​​besparelser på de årlige vandregninger , uden en eneste kaktus i syne.
Cool Pool

Giv ikke op puljen. Bare opgive tørstige fløjl græsplæne, der aldrig kan få nok pleje. En bred , brolagt dæk omkring en pulje er lav vedligeholdelse og meget brugervenligt , især når designet ved hjælp af skygge sejl for at skabe bevægelige områder beskyttet fra den intense sol. Sejlene kan dække et lounge-område med liggestole og læne dig ind over puljen samt at gøre disse daglige omgange UV -fri. De kommer i et udvalg af farver og former , som du kan lag for at dække et større område attraktivt . Hold fødderne så cool som hoveder med blege udlæggere omkring poolen. Afkald på dybblå skifer og varme - magnet mursten for lyse kalksten eller sandsten brolæggere , der mangedobler skygge effekten af sejlene og offset den uimodståelige blå vand på en solrig eftermiddag . Pave baghaven fra hus til hegnet , men blødgøre look med beholdere af tørkeresistente indfødte planter og en dam - mindre vandfald, der recirkulerer vand fra en nedgravet kammer skjult under en klippehave af prydplanter småsten og sten.


Backyard Barbecue
p Hvis du har en stor baghave , eller tolerante naboer , drej rummet til en fest platform med en sten grill pit, udendørs arbejde ø og store asfalterede dæk. Du kan have en havepavillon konfronteret med den samme sten som pavers eller madlavning pit ; placere et bord under den, permanent nedtonet og klar til den daglige grill . Konkrete plantageejere malet i ørkenen farver er nemme pleje måder at "grøn" i landskabet - tilføje nogle selvstændige vandede planterne til at vokse veggies for salater til at gå med disse burgere. En sten terrasse fra huset med plantageejere til små træer og trin, der fører ned til grillen gårdhave gør baghaven så interessant som resten af huset og sætter madlavning røg og lugter hinanden.


Hus Have © have.989214.com