Satin Chrome Vs. Chrome
fabrikanter fremstiller en bred vifte af badeværelse inventar , køkken inventar og bilkomponenter fra krom . Denne type af stærkt metal er sølv, skinnende og modstår plette . Chrome fås i forskellige varianter , herunder satin krom. Begge typer af krom kræver hyppig rengøring for at holde deres glans. Chrome

Chrome er en forkortelse for chrom. Det er et element, og er ikke brugbar i sin rene form . Intet er lavet udelukkende af krom ; genstande fremstillet med krom har en tynd krom lag på overfladen , eller forkromning . Nogle forkromede materialer er stål, kobber , plast , aluminium og rustfrit stål. Chrome er lyst, har en mere blå tone , sjældent fordrejer billeder og ligner et spejl.
Satin Chrome

Satin krom har en hård, lys , semi- skinnende finish, og det encases satin nikkel . Derudover er det et eksempel på den grynede udseende forårsaget af polering udstyr før og efter plating af nikkel. Nogle mennesker refererer til satinforkromet som " børstet krom . " Nogle brancher, som anvender satin krom i produkter omfatter belysning, VVS og møbler
poleret krom

Krom er forgyldt på stål eller messing . ; i de afsluttende faser , producenter polere materialet. Denne type af krom viser en sølv nuance svarende til nikkel. Nogle beslutningstagere placere en lak på toppen af ​​krom .
Velour Chrome

Velour krom og perle krom er den samme type materiale. I modsætning til lignende satin krom , velour krom er mat nikkel med forkromning . Både satin krom og velour chrome tilbyde en semi- skinnende overflade . Velour krom er ikke så lyse som satin krom, og det ikke har en kornet overflade. Nogle producenter vælger velour krom i bildele, optiske komponenter , belysning og VVS inventar .
Sort Krom

sort krom er ikke skinnende som satin krom. Derudover , satin krom er stærkere end sort krom og tilbyder mere modstandsdygtige over for slid og ælde. Sort krom absorberer solenergi og tilbyder lave emissioner . Denne type af metal fungerer godt i konstruere solpaneler, VVS inventar , bildele og lysarmaturer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com