Sådan beregne mængden af ​​Rock til Tilføj i en Sti
Udendørs stier og gangbroer er en fantastisk måde at fikse op en baggård , gårdsplads , skove, eller enhver anden jord, du kan gøre arbejdet på . En fælles materiale til udendørs stier er grus . Men det kan undertiden være svært at vurdere, hvor meget grus , du har brug for dine path.Things du har brug hoteltilbud Hvid spraymaling
Målebånd eller målehjul myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Markér området til stien. Brug hvid spraymaling (eller en anden mærkning værktøj) , skitsere det område, hvor du vil have stien. De fleste veje er tre til fem meter i bredden, afhængig af mængden af ​​mund trafik forventet.
2

Mål stien. Ved hjælp af et målebånd ( eller et målehjul , hvis du har en), bestemme længden af ​​stien , og tage regelmæssige bredde målinger for at sikre, at din vej har en ensartet bredde .
3

gå få grus . Hvis du ønsker det, kan du give dimensioner af din vej til grus leverandør , og det vil fortælle dig den rette mængde grus . Ellers beregne, hvor meget du har brug for , før du går. Du ønsker et minimum på 1,5 til to inches af grus på din vej. For at beregne den rigtige mængde , multiplicere længden af ​​din sti ved bredden af stien , så dividere med seks ( dette er under forudsætning alle dine mål er i fod). Dette vil fortælle dig, hvor mange kubikfod grus til at købe for en vej med to inches af grus .
4

Læg grus og fuldføre stien . Resten af stien byggeprocessen er uden for rammerne af denne artikel, men du nu kender den korrekte mængde grus eller sten til at købe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com