Sådan Lay Paver Brick på terrasser
Æglæggende en gårdhave lavet af mursten fliser i din værftet tilføjer stil og komfort. Terrassen giver et sted for dig at sidde og slappe af og gør den perfekte underholdende stedet. Før du ligger de brolæggere, skal du rydde ud et sted og sørg for at det er fri for ukrudt , græs eller anden vegetation . Når du er klar til at lægge fliser , vil du sandsynligvis opleve, at arbejdet er ganske let og enjoyable.Things du har brug
Lumber eller bøjelig plastic kantning
groft sand
asfaltudlæggere
Gummi hammer < br > Broom
Vis Flere Instruktioner

1

Place behandlet tømmer langs ydersiden af terrassen . Redwood , cedertræ eller cypres tømmer, der er 1 -by- 4 fødder eller 2 -by- 4 meter typisk fungerer bedst. Hvis du ikke ønsker at bruge træ , fleksibel plast kant fungerer også godt . Skub kantmaterialet ned i jorden med en hammer. Placer en niveau på toppen af ​​træet for at sikre det er endnu.
2

Spred 1 til 3 inches af groft sand inde i terrasse-området. Niveau sandet med en straight, 2 -by- 4 fod stykke tømmer. Hold tømmer , således at dens side hviler på sandet og trække tømmer mod dig for at skabe et jævnt lag .
3

Læg de fliser ned i din ønskede mønster. Populære mønstre omfatter kurveflet , den sildeben og båren . Monter mursten tæt sammen ved hjælp af en gummihammer . Asfaltudlæggere , der har ribben er fordelagtig, da de tillader murstenene til at kæmpe tæt sammen, men også plads til den øverste sand .
4

Hæld sand på toppen af ​​din færdige brolægger mønster. Arbejde sandet i mellem fliser med en kost. Gentag denne proces i omkring en uge , da mund trafik og vind kan forårsage den nyligt placeret sand at bære off .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com