Landskab Idéer Brug Stones
Stone giver en billig, holdbar byggemateriale til at tilføje interesse for din landskabspleje. Natursten , med dens neutrale farver , supplerer det ydre af ethvert hjem , står i kontrast til det grønne i gården og skaber en rustik stemning i din udendørs rum . Du kan bruge sten på forskellige måder i hele din landskab som kant , fortov og selv for dekorative funktioner . Pavement
Match sten farver til det ydre af dit hjem for de mest attraktive resultater.

Brede, flade sten som sandsten eller afskårne fliser er ideelle materialer til fortovet , såsom terrasser , stier og indkørsler. Du kan bygge sten fortove ved hjælp af natursten indsamlet fra din ejendom eller skære sten fra hjemmet forbedring butikker . Når det kommer til at lægge stenene , har du forskellige muligheder. Du kan tørre - lægge terrasser, drev eller vandreture ved udgravning, om stenene på en seng af grus og sand , og derefter fylde revner mellem sten med sand. På samme måde kan du bruge mørtel til at udfylde hullerne mellem sten og smøre mørtel senge til mere permanent installation.
Indfatningsvægge myHotelVideo.com: engang brugt som Linier , nogle gamle sten hegn stadig eksisterer i hele landet.

Stone vægge af uregelmæssigt formede eller flade sten tjene til at skitsere veje og opvokset blomsterbede. Stenmure ofte anvendes som støttemure til at holde højere områder af jord kollapse på stier eller haven områder eller til at fjerne stejle skråninger af græs. Ligesom sten fortove , kan du bygge stenmure hjælp af enten tør - stacking metoder eller ved mortaring stenene på plads. Hvis du tør -stack , så prøv at passe stykker af sten sammen efter deres former og taper væggen som du har bygget det højere. For mortared vægge forlade større huller mellem stenene og udfylde disse huller med mørtel .
Landskabskantnings

Brug små klipper og sten som landskabet kantning . Landskabskantnings definerer grænserne for blomsterhaver, drev og veje til at undgå skader på blomster , planter og fortovet materialer. Sådan indstilles landskab kantning på plads kan du grave en grøft eller individuelle senge til stenene , eller blot indstille stenene på plads på overfladen af ​​jorden.
Potteplante Stativer
< p > For at forbedre din blomsterhave og sat til at bruge store sten eller klippeblokke i din landskabspleje , prøve at bruge disse sten som potteplante står . Indstil de store sten i midten af ​​et blomsterbed eller endda alene i din værftet. Placer sten med en flad side opad og sætte en potteplante på plads på stenen. Brug flere sten omkring din ejendom for at tilpasse ture og drev , bare huske på , du bliver nødt til at slå omkring disse sten senere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com