Sådan Anchor en Pergola til Beton
En pergola kan bygges lille nok til at rumme en komfortabel mødet område , eller stor nok til at spænde over et dæk. Disse strukturer definere uderum og giver et pusterum fra varme dage. Vining planter kan også tilføjes at bestige pergola og give yderligere skygge. Forankring en pergola til beton kan ske med post -base ankre og blå -belagt konkrete bolts.Things du har brug
Stål post- base- ankre
Marker
Boremaskine med hammer borepatron
3 /16-tommer murværk boret
1/4-inch konkrete forankringsbolte Salg Level
Træaffald
Clamps hoteltilbud Stakes
Hammer
Nails
Show flere Instruktioner
1

Afgør hvor ankerboltene vil blive placeret i hver af de fire stillinger . Placer en post- basis anker på betonen på hvert indlæg placering og bruge en markør til at angive, hvor boltene går .
2

Bor 3/16-inch pilot huller med en muret borehoved monteret i en boremaskine , der har en hammer borepatron installeret. Hammeren chuck kan udelades , men den roterende bevægelse af boret kombineret med op og ned bevægelse af hammeren gør huller bore hurtigere og mere rent end bare at bruge en almindelig borepatron .
3

Drive ankerbolte gennem et post - base og ind i betonen . Disse bolte er lavet til at "fange" på beton og hold fast.
4

Placer et indlæg ind i den post- base og lod det med et niveau. Fastgør stillingen i stedet ved at køre en aktiepost i jorden i nærheden og fastspænding et skrot stykke træ til stillingen , så forankre den anden ende til bålet med en anden klemme. Check for lod en gang mere .
5.

Monter post til post- basen ved at hamre søm gennem forborede huller i bunden .
6

Gentag trin 4 og 5 for de resterende stillinger .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com