Sådan bruges skærver i Mellem asfaltudlæggere
Brosten danne et stærkt grundlag for terrasser og gangbroer , men parvers er kun så stærk som det fundament under dem . Hvis de er installeret forkert belægningssten kan glide og skift , hvilket kan forårsage alvorlig personskade. Af denne grund brug skærver under og mellem fliser for at forhindre dem fra at flytte around.Things du har brug Salg Wooden stakes
Nylon snor
Skovl
pladevibrator
landskab stof hoteltilbud skærver
Have rake eller hakke hoteltilbud asfaltudlæggere Salg Level
gummihammer KAYAK holdekant hoteltilbud Stakes
Push kost
Haveslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mark omridset af din terrasse eller gangbro med træpæle og nylonsnor . Brug denne skitse som en retningslinje for forberedelse og installation af dine fliser.
2

udgrave din installation område til en dybde på 7 inches . Fjern de øverste 7 inches af jord og derefter flade jord med en pladevibrator for at skabe en glat, jævn overflade at lægge knuste sten og fliser.
3

Dæk installationsområdet med landskabet stof . Dette stof hjælpemidler dræning og forhindrer jord fra skiftende beneath fliser.
4

Dæk landskabet stof med en 3 tommer lag af knust sten . Brug en have rake , skovl eller hakke til at sprede sten jævnt over hele overfladen. Når stenen er et jævnt lag køre en plade komprimator over overfladen i parallelle passager , og derefter gentage med passerer vinkelret på din oprindelige retning .
5

Lay anden 3 tommer lag af knust sten , spredt og kompakt som før. Gør dette til en helt flad , solid overflade , fordi pavers vil hvile på dette lag af knust sten .
6

Sæt dit fliser på plads på toppen af ​​den knuste sten . Brug et niveau for at bekræfte, at pavers sidde helt fladt hen over overfladen ; hvis det er nødvendigt , skal du bruge en gummihammer til at trykke sten på plads for at fuldføre en plan overflade. Fortsæt, indtil alle fliser er installeret.
7.

Wrap en holdekanten omkring omkredsen af ​​dine fliser og fastgør det på plads med stave og en hammer . Dette hjælper med at holde fliser på plads over tid.
8

Hæld fint knuste sten chips på overfladen af ​​fliser og sprede det i mellem fliser med en push kost . Dette vil udfylde hullerne mellem fliser. Børst overskydende sten off af brolæggere, og drys derefter vand over sten med en haveslange til at hjælpe det slå sig ned. Udfylde eventuelle huller , efter at stenen er afgjort .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com