Hvordan man gør en 90 - graders sving Med asfaltudlæggere
Fliser bruges til at skabe permanente stier og fortove omkring hjem og haver. Asfaltudlæggere kan være mursten , beton eller flise . Installation af fliser i en 90-graders vending i en sti eller gangbro kræver preplanning gåtur til at sikre, at igen vil få det udseende, du ønsker. Efterfølgende udgravning vil etablere kursus, hvor pavers vil være set.Things du har brug
Papir og blyant
Målebånd
Skovl eller spade
Topsoil
asfaltudlæggere
mørtel mix
Sand
Mallet Salg Level
Broom
Hand murske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skitser et design af gangbro omkring dit hjem eller haven . Den 90-graders sving skal være konstrueret sådan , at det ene ben af vinklen kommer til en fuld stop, og det andet ben på vinklen starter i den anden retning direkte under stop, ligner et L.
2

mål bredden og længden af ​​den vej med målebånd . Sørg for at markere, hvor den første etape af den vinkel vil stoppe , og det andet begynder. En yderligere fod skal tilføjes til længden af ​​den første lige ben at give plads til den anden foranstaltning til at begynde. Marker de kanter og ender i jorden med bladet af spade.
3

udgrave vejen ved at grave 6 inches dybt ned i jorden . Fyld området med en tomme af muld , hvis undergrunden er fugtig.
4

Tilføj 2 inches af sand til at danne en base. Tamp ned i sandet og jord med en kølle til at flade .
5

Bland mørtel , hvis du planlægger at bruge en morter blanding til at binde fliser. For at holde mørtel våd under installationen, lægge fliser og mørtel sammen gradvist ned ad vejen . Tryk på pavers ned i sandet eller mørtel med en kølle . Stop bane på det punkt, hvor du tidligere har markeret den første kamp ville ende . Start det andet ben af ​​den vinkel ved at dreje udlæggere i den modsatte retning og om gradvis mod slutningen af stien. Lad mørtel tørre i løbet af en 24-timers periode .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com