Sådan Design din egen have Gangstier
En have gangbro former besøgendes oplevelse af haven. Det kan bryde op et stort område , der overvælder og afslører skjulte skatte i haven på hver tur. En gangbro kan føre fra en terrasse til en havepavillon eller en arbored tilbagetog i haven . I en lille have, gangbro giver en vej til at beskytte skrøbelige bunddække og blomsterbede , mens der giver nem adgang til pasning eller plukke grøntsager og blomster . Et springbræt gangbro kombinerer bekvemmelighed og et naturligt udseende og er holdbar ved korrekt installed.Things du har brug
Målebånd
papir og blyant
spraymaling (valgfrit)
Træ stave og snor ( ekstraudstyr)
asfaltudlæggere
flad skovl
Sand
Flad bord
vaterpas
Ground cover frø (valgfrit)
haveslange og fine spray dyse
Broom

Vis Flere Instruktioner
1

Vurdere højdepunkterne i haven og bestemme, hvor meget adgang gangbro bør give . Skitser eksisterende eller planlagte blomsterbede , træer, enhver vand funktioner såsom vandløb eller vandhuller og pusterum områder for rydninger , bænke eller borde og stole.
2

Vælg den type springbræt for stien. Bluestone , granit eller travertin fliser gøre gode trædesten som gør betonfliser , der kan formes og farvet til at ligne natursten.
3

Mark gangbro på plænen med spraymaling eller lille træ stave og snor . Måle præcist eller groft , afhængigt af hvor uplanlagte du vil have din tur til at blive vist . En smal sti skal være ca 2 ½ meter bred og en sti bred nok til to at slentre vil være omkring 4 meter bred. Afstanden mellem stenene er omkring 18 inches , men det vil variere, hvis du designer en tilfældig sti.
4

Læg stenene ned for en fornemmelse af, hvordan det færdige gangbro vil se . Prøv springbræt afstande for at være sikker på at de er behagelige for en rollator med en gennemsnitlig skridtlængde. Skub en skarp, flad skovl i jorden for at skitsere stenene.
5.

Fjern stenene og grave ud de områder, hvor de vil gå . Når du har fjernet SOD og snavs, spreder et tyndt lag af sand - en tomme dyb er fint - i hullet til at fungere som en stabiliserende base, så stenene vil lægge fladt. Monter stenene tilbage i deres huller.
6

Kontroller at se, at stenene er i niveau ved at placere en flad bord over flere af dem på et tidspunkt, og fastsætte en vaterpas på tavlen. Justere enhver sten, der stikker op eller synke ned for meget. Udfyld omkring stenene med løs jord og tamp den godt ned , så stenene vil forblive på plads . Hvis du tilføjer bunddække , scatter frø i frisk gravet snavs og vand let at undgå at flytte stenene .
7.

Fej snavs fra stenene og lad dem nøjes med en uge. Hold seedede bunddække vandes indtil den tager hold og omgiver stenene med irsk mos, sedum eller anden lav, robust bevoksning. Bunddække behøver ikke vedligeholdelse , når den er rodfæstet . Trimme det lidt tilbage , hvis det begynder at vokse i de trædesten . Alternativt , lad plænen udfylde omkring trædesten uden at plante yderligere bunddække .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com