Sådan Lay en mursten og mørtel Walkway
En mursten gangbro gør en indbydende indgang til et hus eller en behagelig vej at spadsere til en gårdhave eller haven . Mursten kommer i en bred vifte af farver og stilarter. Nogle er specielle brolægning mursten, hårdere end konventionelle mursten, men almindelige røde mursten og antikke eller brugte mursten er populære valg for fortove. Alle klodserne er ca 2 -by- 4 -by- 8- inches, selvom specifikke dimensioner vil variere. Mål mursten du planlægger at bruge og læg din gangbro til at rumme denne størrelse , så du ikke behøver at skære mursten til fit.Things du har brug
Stakes
Mason sejlgarn
Målebånd hoteltilbud line-niveau
Skovl
Rake
Gravel
Hand sabotage
Kant , plast eller metal (valgfrit )
2 -by- 4-tommer formular bestyrelser og seler (valgfrit) hoteltilbud beton
Leveling board Salg Level
mørtel
Murske
Sand ( valgfrit)
Broom (ekstraudstyr)
Sprayer eller slange med dug dyse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mærk din tur skitse med stave og murer sejlgarn . Brug et målebånd til at måle den korrekte bredde af turen og bruge en line-niveau til niveau linje på lige over højden for den færdige gangbro .
2

udgrave vej med en skovl og rive det glat . Grave stien til omkring 6 inches dyb. Spred et lag grus over sengen og kompakt det med en hånd sabotage .
3

Skitsere gangbro bruge plast eller metal kant , sunket i jorden , selv med den planlagte gangbro , eller brug mursten til en skitse ved at sætte dem på en anden vinkel end den vigtigste gåtur . Vælg en stil for gangbro - kører obligation med hver mursten overlappende naboer med en halv længde, sildeben med afslutningen af ​​en mursten sæt mod den side af næste eller kurveflet med to eller tre klodser indstille en måde, så to eller tre andre sætter vinkelret .
4

Hæld en konkret base for en mortared mursten gangbro ved at sætte 2 -by- 4-tommer brædder på hver side af den tur, sikre dem med indsatserne på ydersiden. Komprimere grus inde i formularer og hæld 2 til 4 inches af beton over det.
5.

Glat beton ved at trække et bord over det inde i formularen. Gør det temmelig niveau , men lad endelig nivellering til mortaring . Spred et lag af mørtel over hærdet beton med en murske og sætte mursten ind i det, presser dem godt ned og nivellering dem med et niveau. Sæt mørtel på siderne af klodserne før sætte dem på plads. Clean overskydende mørtel med en murske .
6

Lå en sand base for en mortared mursten gangbro ved at sprede 2 inches af sand i den komprimerede grus . Niveau det ved at trække en bestyrelse på tværs af det mellem kantning materiale. Anbring klodser i sandet base i det ønskede mønster , forlader 1/2-inch mellem mursten på alle sider. Niveau mursten med et niveau. Fej tør mørtel ind i de huller , når alle mursten er sat , hvilket gør flere omgange , indtil alle huller er fyldt til toppen. Spray vand over gangbro med en sprøjte eller dug dyse på en haveslange til at hærde mørtel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com