Hvordan til at dekorere Around mexicanske asfaltudlæggere
mexicanske fliser er lavet af terrakotta , som er en jordnær, orange- rød farve. Disse fliser er almindeligt anvendt til veje med mexicansk eller spansk inspireret arkitektur eller de kan bruges til at give en pop af farve udendørs. Udsmykning omkring mexicanske fliser kan hjælpe fremvise deres farve og tilføje en særlig touch til din vej. Hvad du har brug
blå og grønne grus
Rake
Broom hoteltilbud Yuccas
Store kobolt blå gryder
Kaktus
Små terrakotta potter
farverige planter
Udendørs tæppe myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Hæld blå og grøn grus omkring siderne af fliser. Blå og grøn giver en effektiv kontrast til terrakotta farve. Brug en rive til at sprede det på plads. Fej off brikkerne for at fjerne overskydende grus .
2

Plant yuccas langs vejen . Den livlige grønne planter vil også bidrage til at fremhæve farven på fliser og give området en autentisk mexicansk touch.
3

Placer to store kobolt blå krukker i slutningen af vejen at fungere som et omdrejningspunkt. Sæt dem på hver side af stien. Plant kaktus og andre ørken planter i potter.
4

Placer mindre terrakotta potter omkring kobolt blå potter. Fyld dem med farvestrålende planter til at bringe variation ind i din landskab design .
5

Placer en farvet udendørs tæppe mellem de to store gryder . Kig efter en mexicansk- eller spansk inspireret design, der omfatter kobolt blå, grøn og terrakotta . Dette vil tjene som det visuelle slutpunkt for din vej.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com