Hvordan man laver en Sidewalk Uden Cement
Romerne byggede fortove og veje , der strakte sig flere hundrede miles lang før opfindelsen af ​​cement. Nogle romerske brosten veje stadig eksisterer i dag , at bevise holdbarheden af ​​denne metode. Tag et tip fra de gamle romere og designe et fortov uden cement ved hjælp af brosten på tværs af din værftet. Vælg mellem en række forskellige former og overflader for at skabe dine egne brugerdefinerede gangbro . Ting du skal
Stakes
Mallet
String
Målebånd
Skovl Salg Level
Gravel
Sand
brosten
Broom hoteltilbud hOSE

Vis Flere Instruktioner
1

Udlæg vejen for dit fortov ved at hamre en linje af indsatserne for at angive den retning, det vil tage. Brug et målebånd for at sikre dig udstikke en ensartet bredde i hele stien . Hammer i en anden linje af stave til at angive den anden kant af gangbro . Kør snor mellem alle indsatser for at markere stien.
2

grave det indre af stien til en dybde på 8 inches . Mål vejen på tilfældige steder at sikre, at du holder den dybde det samme. Brug et niveau i bunden af ​​den færdige renden for at sikre en flad passage. Tilføj eller trække snavs til steder hvis det er nødvendigt for at gøre bunden af ​​graven niveau .
3

Udfyld gangbro med 4 inches af medium grus . Glat lag og måle det på tilfældige steder for at sikre det er den samme dybde fra start til slut .
4

Tilføj en 2-tommer lag af medium sand oven på grus lag. Udjævne sandet så meget som muligt , ved hjælp af et niveau for at få en perfekt flad overflade at lægge brostenene .
5.

Placer brostenene oven på sandet i dit valgte design. Placer fliser tæt sammen uden faktisk at røre hinanden . Efterlad omkring 1/4 til 1 /2 tommer mellem hver brosten . Læg stenene oven på sandet , men ikke skubbe dem ned i sandlaget .
6

Hæld et lag af sand på toppen af ​​belægningssten . Fej sandet ind i revner mellem alle de sten , indtil revnerne fyldes helt.
7.

Slange fra fortorvet fra start til slut. Dette vil bosætte sandet mellem brosten og skylle omstrejfende sand , der er tilbage på toppen af ​​gangbro.
8

Hæld endnu et lag af sand på toppen af ​​fortov og gentag fejning og spuling til udfylde eventuelle revner , der kan have tømt nogle ved at afvikle .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com