Fuzzy White Ting , der vokser på Oak Leaves
egern og mennesker både elsker agern møtrik , frugten af ​​egetræ (Quercus ) . Hvad mangler i popularitet er egetræer med blade, der er dækket med grimme vabler og fuzzy hvid eller grå pletter . Dette er tegn på en svampesygdom , at selv usømmeligt , sjældent medfører væsentlig skade for træet. Leaf Blister

Leaf blister , en sygdom, der inficerer de fleste arter af eg , men især medlemmer af de røde og sorte eg familier , er forårsaget af svampen Taphrina skødesløshed. Det resulterer i dannelsen af ​​en hvid , fuzzy stof på bladene af et egetræ , der vises i begyndelsen af ​​sommeren. De første tegn på denne sygdom er buler på oversiden af bladet , at der starter som lys grøn eller gul , men bliver grå med alderen.
Identifikation

fuzzy patches frugtlegemer af svampen , sporer af sygdommen , der tager på en hvid farve tidligt i vækstsæsonen . Et stort antal af disse fuzzy hvide ting vil tvinge bladene til at blive snoet og deforme. I de fleste tilfælde egebladet blister er kun et æstetisk problem, og resulterer i lidt langvarig skade til træet . I tilfælde af alvorlige angreb , eller hvis lidelsen fortsætter med uformindsket styrke i flere år, kan den generelle sundhed og livskraft af egetræ falde.
Development

svamp over- vintre på blade , enten på træ eller på jorden , og kommer til live i foråret. Cool og vådt vejr i slutningen af ​​vinteren og det tidlige forår giver gunstige betingelser for udbredelsen af ​​eg blad blister , og sygdommen typisk angriber ny løv på opløbet pause. Mere modne blade ofte modstå svamp med succes. De produceres af denne svamp læsioner varierer i størrelse fra 1/8 til 1/2 af en tomme i diameter.
Forebyggelse /Solution

Anvendelse af insekticid på store, landskab egetræer er normalt ikke effektiv på grund af deres størrelse. Hvis sygdommen fortsætter, vil fungicider kun være effektive, hvis de anvendes før opløbet pause. Store træer i landskabet vil få brug for en professionel applikator. Da sygdommen over- vintre på kuld , vil bortskaffelse af kviste og nedfaldne blade i efteråret med til at dæmme op for transmission af eg blad blister , som vil korrekt vedligeholdelse af et sundt træ gennem korrekt vanding og gødskning .
< br >

Hus Have © have.989214.com