Hvordan man opbygger Stone asfaltudlæggere omkring et træ
kan Alsidige sten fliser bruges til at konstruere terrasser og blomsterbede , og kan endda støtte lys indlæg i den udendørs landskabspleje. En anden anvendelse for sten fliser er ved at opføre en cirkulær ring omkring et træ. Ringen adskiller træet fra landskabet visuelt og giver en anden plantning placering til blomster eller en grænse til at indeholde træets muld. Installation af en brolægger træ ring er identisk med installation af et blomsterbed grænse, bortset fra at du lægge fliser i et cirkulært mønster . Hvad du har brug
Målebånd
Rope
Spray kridt
Skovl
vaterpas
Paver basen
Hand sabotage
Stone brolæggere
gummihammer

Vis Flere Instruktioner
1

Gå til stammen af træet og foranstaltning 3 meter ud fra det. Tegn en linje i snavs eller græs og gentag processen omkring omkredsen af stammen til at skabe karakterer hver 3 til 4 meter . Læg et reb direkte på toppen af ​​de mærker at danne cirkel mønster. Gå rundt i rebet og spray ved siden af ​​det ved hjælp af spray kridt til at skabe en linje .
2

Flyt rebet til side og grave en grøft på toppen af ​​kridtstreg der er 4 inches dyb og 5 inches lang .
3

udjævne bunden af ​​grøften ved at indsætte et vaterpas ind i det og sikre, at luften boble centre . Grave ud ekstra jord efter behov langs kanten , indtil den er i vater.
4

Fyld bunden af ​​grøften med 1 til 2 inches af brolægger base, hvilket er fint sand . Glat toppen af ​​udlæggeren basen, indtil den er i vater .
5.

Compact udlæggeren basen ved hjælp af en hånd tamper . Hvis du vil bruge sabotage , placere den flade bund i grøften og ramte bunden af ​​grøften ved at løfte og slippe sabotage .
6

Placer en af ​​de sten pavers i renden og tryk det forsigtigt med en gummihammer til at løse den. Placer en anden brolægger direkte ved siden af ​​den første, og trykke på toppen af ​​det med en gummihammer til niveau med den første. Fortsætte med at installere pavers rundt i cirklen , indtil du når udgangspunktet.
7.

Installer et andet lag af sten brolæggere, hvis det ønskes , ved hjælp af den samme metode. Forskyde udlæggere i anden række, så hver brolægger sidder på tværs af sømmen mellem to fliser nedenunder. Tilføj så mange rækker , som du ønsker , men ikke overstiger udlæggeren fabrikanten anbefalede maksimale højde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com