Typer af små Evergreens

De fleste mennesker tænker på evergreens simpelthen som fyrretræer og lignende, men i virkeligheden udtrykket " evergreen " omfatter alle typer af træer og buske , der opretholder deres blade året rundt . Små evergreens er også benævnt " dværg " sorter og anvendes ofte i ornamental landskabspleje. Evergreens findes i grønne blade og farvede blad typer samt i blomstring og ikke- blomstrende racer , med enten bred- eller nål - stil bladrende .
Needle Leaf Evergreens

Blandt nål blad evergreens med grøn bladrende er Globe Headed Arbor Vitae , en hårdfør , tæt, rund kugle af en busk , og hertugen Garden Japanese Plum Yew , en tre -mund- høj, lav - spredning busk . Den Hinoki Cypress tilbyder et par forskellige variationer med farvet nål bladrende , såsom blå Fjer, en pyramideformet busk med bløde nåle og blå toning , og Baldwins Broget , der vokser i en oval form lav til jorden og har cremet hvid - tonet blade .
Broad Leaf Evergreens

bredbladet sorter omfatter grønne blad buske såsom Justin Brower koreanske Boxwood , en langsomt voksende tre -fods busk , der tilbyder tæt løv , og den Tide Hill Common Boxwood , der vokser til blot én fod i højden , men breder sig til en radius på fire fod i løbet af et par års vækst . Den Elegantissima Boxwood er en farvet type, der giver en cremet hvid toning og hårdførhed i koldere klimaer . Den Inkberry Holly tilbyder en underart kendt som Jersey Knight som et grønt blad typen , samt en sub- typen hybrid kaldet Variegata , en farvet blad type med uregelmæssige hvide striber hele mørkegrønne blade .


blomstrende Evergreens

Rosebay Rhododendron er en blomstrende type stedsegrønne med flere underarter , der kommer i grønne blade sorter , der tilbyder sarte blomster , der spænder fra pink til lavendel og et sortiment af grønne nuancer. Blandt de sub- arter er Chionoides , Dora Amateis den roseum- Pink, og Nova Zembla . The Mountain Laurel er en favorit blandt gartnere , med dens frodige løv og smukke blomster. Sub - typer omfatter den Bay State ( med røde og lyserøde blomster ) , Peppermint ( med lyseblå blomster) , og Snow Drift ( med overraskende hvide blomster ) .
Non- Blomstrende Evergreens

Ikke- blomstrende evergreens kommer i både nål blad og bredbladet sorter. The Gold Splash Euonymus har gyldne gule brede blade med bløde grønne hjerter, mens den russiske Arborvitae byder masse jord dækning med olivengrønne nål blade . The Blue Star Juniper har blåt stål -farvet nål blade med en maksimal højde på tre meter , og det Japgarden Juniper har farvet nål blade i smukke blå -grønne nuancer . Adams Needle er en strittende , hvide kanter stedsegrønne der er af Yucca arter og trives i tørre, solrige steder .

Hus Have © have.989214.com