Lilac Tree Insekter

Som duften af ​​syren rammer luft, så gør følelsen af ​​foråret. De træer eller buske har klynger af blomster i nuancer af lilla , pink eller hvid. Med mere end 20 arter med 1.000 sorter , kan syrener tage mange former - men de duftende blomster give dem væk . Syrener blomstrer i foråret og vare et par uger. Meldug er en almindelig sygdom, der påvirker disse træer , sammen med skadedyr som lilla leafminer og lilla borer .
Meldug

Meldug er en almindelig sygdom , som kan forvandle en smuk busk i en uskøn plante ved den sene sommer . De fleste sorter af syren er modtagelige for sygdommen, som bæres af et antal træagtige planter . Sporerne frigives under våde vejr i foråret, spire og sprede sig til de omkringliggende planter. Gunstige forhold omfatter fugtighed, overgødskning , for meget vanding og overskyet vejr .

Meldug viser sig på syrener med filt -lignende grå eller hvide pletter på bladene. Vinder , bliver hele bladet dækket med svampen. Brown, vil gule eller sorte pletter også vises. Bladene begynder at falde tidligere end de burde i efteråret. Dette påvirker ikke den generelle sundhed i lilla, men ødelægger udseendet på din landskab .
Lilac Leafminer

Den lilla leafminer er et insekt der lever af blade , sårede den buske. De møl foder til hele deres larvestadiet periode inde i bladet. Selv om det ikke truer planterne , insekter forårsage kosmetiske ændringer . Pletterne er berørt af minearbejderne tørre ud og dø. Udbrud normalt ikke længe , men kan behandles med insekticider. Der er kontakt insektspray , der kan anvendes til blade , når æggene er lagt, eller neonicotinoidinsecticider som kan spredes i jorden for rødderne at sutte på .
Lilac Borer

Lilac soegerne påvirker buske og træer i hele Canada og det østlige USA , så langt mod vest som Colorado og Texas. Insekterne grave sig ned i de vigtigste stængler af planten , hvilket resulterer i alvorlige visnende i varmt vejr . Inficerede syrener ser usund , med krakket og hævede stængler, der brækker let . Du kan også synligt se huller i træet . Hunnerne lægger æg i sensommeren eller det tidlige efterår , overvintre , så tunnel ind i træet næste forår og sommer . Et resterende pesticid kan sprøjtes i Auguest på planter, der er tilbøjelige til lilla borer .
Øvrige Forebyggelse /Behandling

Beskæring vil forhindre risikoen for meldug og andre skadedyr . Fjernelse af filialer vil åbne luftcirkulation, som hjælper afværge angreb. Trim grene efter blomstringen , ligesom næste års blomstrer bliver produceret . Skære ned lange, leggy stilke i bunden af anlægget. Fjerne syge , beskadigede eller svage stængler , såsom dem, der forårsages af lilla borer . Beskær unge skud til halvdelen af ​​deres længde , skære dem, hvor de slutte sig til andre grene.

Fugtige områder med tætte lilla buske er mest tilbøjelige til insekter og meldug . Det er bedst at plante træer i et solrigt sted med god luft og vand afløb. Brug en ordentlig befrugtning metode , følge instruktionerne fra producenten. For meget gødning kan forårsage overskydende vækst , der tiltrækker angrebets.

Hus Have © have.989214.com