Lavtvoksende Thorny Buske

Diverse arter af buske har torne og besidder en lille statur , der vokser fra 6 inches til 3 meter høj. Disse lave voksende , tornede buske er egnede til sådanne opgaver som at blive hække, foundation planter, barrierer og accent landskab med blomster og bladværk . Nogle kommer kun i art form, men andre er tilgængelige i et bredt udvalg af sorter. Salg Typer

Den japanske berberis er en lav voksende busk med mange hybride former, såsom Rose Glow , Royal Burgandy og Golden ring. En anden lille størrelse busk besidder torne er den blomstrende kvæde , en indfødt af Asien , der producerer spiselige frugter . Den største udvalg af lavtvoksende buske med et sæt af torne er i rosen familien, med arter som busk rose, hybrid te steg , miniature rose , floribunda rose og hybrid rynket rose alle matcher denne beskrivelse. Hindbær og japansk kvæde er to andre typer af denne slags busk .
Størrelse

Bagatelle er en form for japansk berberis der sjældent bliver højere end 18 inches. Alpina række japansk kvæde vokser til 12 inches høj , mens Red Cascade er en klatring miniature rose arter med en maksimal højde på mellem 9 og 12 inches. Noget højere , men stadig betragtes som kort er tornede buske såsom Sargent crabapple hybrid Tina , der vokser kun 4 meter toppe . Oso Easy Fragrant Spreader og Oso Easy Paprika er to busk rose sorter, der modnes til kun 24 inches høj. Aureus er en blomstrende hindbær busk med et ry for at dyrke mindre end 2 meter høj.
Geografi

Kun få af de mindste tornede buske er egnede til de kolde klimaer , der findes i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 og 3. Zone 4 og 5 understøtte væksten af ​​en håndfuld af disse 6 -til 12 -tommers arter , herunder forskellige rose buske, berberis og japansk kvæde . De fleste af de højere berberis , fra 2 til 4 meter høj , vokse fra zone 4 til 8 , med et flertal af rosen buske i stand til at imødekomme de voksende forhold i zone 5 til 9.
Egenskaber

Uden tvivl det største udvalg af blomster størrelser og farver på disse små, tornede buske kommer fra de forskellige typer af roser. Deres blomster er nuancer af hvid , rød , pink og lilla , med nogle , herunder Meibrinpay hybrid selv blomstrer i abrikos . I nogle tilfælde , blomster af denne type busk producere prydplanter bær ; scarlet Firethorn med sin rødlig- orange frugt , er et eksempel herpå. Bladene af små buske med torne , såsom det, der findes på de fleste af de japanske berberis , potentielt tilbyder pragtfulde fald farve .

Hus Have © have.989214.com