Small Bourgogne Buske

En kontrapunkt til grøn , en væsentlig strejf af burgunder-rød skiller sig ud i haven. Selvom det er rigtigt, at mange buske har røde blomster , behøver de blomstrer ikke vare , så deres virkning er kun midlertidig. En eller flere vin - røde eller lilla -bladede buske, strategisk placeret , låne både arkitektur og nok farve til at afbalancere hvad der ellers ville være en masse af grøn , især på højden af ​​sommeren, når relativt få blomsterne blomstrer .
Japansk Barberry

Den udbredte plantet , men tornede japansk berberis ( berberis thunbergii ) er tilgængelig i mange sorter , men en, atropurpurea Rose Glow , brister med marmoreret pink og magenta forlader tidligt hver forår , som derefter mørkere gennem sommeren til en dyb red af efteråret. Det er en tæt busk med sammentømrede grene, og når modne det vil måle omkring 6 meter høj , men du kan holde det trimmet til en mindre størrelse . Det kan lide fuld sol, og producerer lyse røde bær , der hænger på gennem vinteren .
Ruby Lorepetalum

Ruby Lorepetalum er en stedsegrøn busk, der spirer prangende ny rød vækst hvert forår . Som sæsonen skrider frem , dens blade mørkere til dyb bordeaux i efteråret . I foråret er det også blomstrer med lyserøde frynser af blomster , som linje grenene. Loropetalums vokse i sol eller delvis skygge og tåler tørke . Det vil modnes til 5 meter , hvilket er kompakt for en Loropetalum , men du kan holde det beskæres og formet til at passe til dine behov.
Redleaf Rose

Den usædvanlige redleaf rose, Rosa glauca , er kendt for sin dybe røde blade med undertoner af blå -grøn. I juni blomstrer med let duftende pink enkelt blomster. Det bærer også dybe røde hyben , eller frugt, der klamrer sig til grenene gennem falde . Det vil vokse til 4 meter bred og udvikle rangy stokke som bue og kan nå 5 til 7 meter høj. Ligesom andre roser, accepterer beskæring at begrænse størrelsen . Også gerne andre roser, det kan lide fuld sol, men vil tolerere delvis skygge . Man tolererer vinden samt . Den redleaf rose behov fugtig veldrænet jord .
Red Leaf Hibiscus

Ligesom andre hibiscus , kan du starte røde blade hibiscus , eller Hibiscus acetosella , fra frø og omplante den i haven efter risikoen for frost er forbi . Det er en tropisk busk, gartnere værdsætter for sin dybe vinrøde blade , der ser en hel del ligesom ahorn blade . Lilla blomster kan blomstre i sensommeren. Bliver tropisk , det kan lide fuld sol og fugtig havejord .

Sammen med den røde blade , hibiscus sort Kopper konge står alene blandt andet hibiscus , hvis blade er grønne. Det har kobber -røde blade med dybt skåret lapper. Med sin 12-tommer lyserøde eller hvide blomster , der har en bordeaux øje på deres centre , Kopper Kongens blomster er så store som dem på andre hibiscus planter.

Hus Have © have.989214.com