Sådan Grow Low Sumac Buske

Lav sumac busk er ikke relateret til den giftige forskellige Sumac , og de er hårdføre i zone 3 til 9. Den lave sumac vokser 1 til 2 meter i højden , men den breder sig ved underjordiske rod rodskud og kan udfylde et område, der er 8 meter bred. Bladene af den lave sumac busk er grøn sommeren igennem , men i efteråret , bladene skifter til nuancer af rød og orange. Børst imod dette anlæg og en sød duft fylder luften . Hunblomster give små klynger af behårede røde bær i sensommeren at fodre vilde dyr.
Ting du har brug
Skovl
Kompost
Instruktioner
1

Dig et hul, der er den samme dybde som beholderen og to gange diameteren af ​​beholderen.
2

Fyld hullet med vand og lad vandet løbe væk naturligt .

3

ændres jorden , du har fjernet fra hullet med noget kompost . Komposten tilføjer næringsstoffer til jorden for at hjælpe den lave sumac busk at vokse. Tilføj kompost i forholdet 3 dele jord til 1 del kompost.
4

Fjern den lave sumac busk fra puljen. Læg gryden på sin side , og tryk på ydersiden af potten. Dette vil løsne snavs rundt langs kanten af ​​potten , men ikke skubbe på gryden så hårdt, at du bryde op rodklumpen .
5

Placer lav sumac busk rod bold i midten af hullet. Skubbe jorden på plads omkring rodklumpen . Hold toppen af ​​rodklumpen samme niveau som jorden.
6

Vand lav sumac busk dybt . Drej vandslangen på i et langsomt flow og lad vandet løbe , indtil jorden er mættet. Hold jorden jævnt fugtig , men ikke klæg våd , indtil sumac er etableret.

Hus Have © have.989214.com