Gode ​​Broderi Holly stedfortrædere

Broderi Holly , en kinesisk kristtjørn sort , byder på fine skarpe punkter på spidsen af ​​sine mørkegrønne blade og har dybe røde bær . Almindeligt anvendt som et levende hegn eller enkeltstående ornamental , denne særlige kristtorn har lav tolerance for kulde og gør bedst i USDA zone 7 til 9. Der er mindre stikkende og mere kold - tolerant alternativer til denne sort .
Holly Options

For dem, der skal have kristtorn, hække muligheder omfatter flere grupper. Japanske kristtorn sorter såsom Compacta og Beehive er kortere end Broderi , med en gennemsnitlig højde på seks meter . De har blå eller sorte bær , snarere end de mere almindelige rødt. Japanske Hollies kan tåle kraftig beskæring , selv til jorden. Den Meserve hybrid kristtorn sorter såsom blå Girl og Blue Boy levere fremragende prydplanter med en pyramideformet vækst vane . De fleste forhandlere tilbyder hollies har disse hybrider . Med mere velovervejet beskæring , kan disse hybrider også trænes til et levende hegn .
Native Holly

Se til indfødte buske til den bedste kulde tolerance og nem pleje. For husejere søger for vinteren interesse med blade og bær , inkberry kristtorn byder robust blad farve og mørke til sorte bær med høj salt og tørke modstand . Denne busk kan bruges til hegn og tåler tung beskæring . Det er indfødt fra Maine ned langs den østlige kyst til Florida og på tværs af kløften kysten så langt som Texas. Det er hårdføre i USDA zoner 4 til 9.
Evergreen Options

For de husejere ikke dedikeret til kristtorn, stedsegrønne hække muligheder omfatter de let fundne arborvitae sorter. Emerald Green gør en fremragende hæk, der kræver meget lidt beskæring og ballade - fri pleje. For de bedste resultater med en af ​​de arborvitae typer , plante dem tæt sammen, da de har tendens til at vokse i en søjleformet form.

Hus Have © have.989214.com