Sådan Transplant Lilac Suckers
Lilac buske er nemme at dyrke fra de unge lilla suckers , der spirer under og omkring modne lilla buske . Uanset om du er sentimental over de lilla buske omkring dit barndomshjem , eller bare ønsker at dyrke nogle smukke lilla buske , så du kan nyde den aroma og blomster , er det let at grave op eksisterende lilla rodskud og omplante dem omkring dine home.Things Du ll brug
Skovl
Økologisk kompost myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Scout ud modne lilla buske , når de er i blomst. Lav et notat om, hvad farve blomster forskellige lilla buske har, når de er i blomst , fordi du vil høste lilla suckers når der ikke er blomster på buskene.
2

Beslut hvor du ønsker at plante lilla rodskud og forberede området. Syrener foretrækker solrige områder med godt afdrypning jord.
3

grave et hul omkring en fod dybt for hver lilla sugekop til at rumme rodsystem af de unge lilla suckers . Hullet skal være dobbelt så bred som den lilla rodsystem du er plantning .
4

Harvest lilla suckers i tidligt til sent forår , mens lilla buske er stadig i dvale . Brug en skovl til at grave op lilla suckers . Vælg lilla suckers , der er 8 til 15 inches høj . Kortere lilla suckers kan tage længere tid at blomstre , og større lilla suckers tage længere tid at komme sig efter transplantationen . Prøv at skille sucker rødder rent fra moderplanten .
5.

Hold rødder lilla suckers våde ved at gemme dem i en spand vand, indtil du transplantation dem. Men det er bedst at omplante de lilla rodskud så hurtigt som muligt .
6

Bland nogle økologiske kompost i med snavs i plantning placering. Placer hver lilla sucker i sin udpegede hul og fylde det med komposteret snavs. Efterlad en lille depression omkring den unge lilla plante, så det holder vand .
7.

Vand lilla suckers kraftigt, og fortsætte med at vande dem hver dag i tre til fire uger for at fremme vellykkede transplantationer. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com