Må en Summersweet plantens blade bliver gule i efteråret
? Summersweet ( Clethra alnifolia ) går det alternative navn af søde pepperbush . Den busk er fundet i det meste af det østlige USA , der vokser vildt i fugtige områder og egnet som landskabspleje plante. Den gule farve Summersweet blade i efteråret øger sin landskabspleje værd. Fordele

løbet af efteråret måneder , bladene af Summersweet turn nuancer af gul , hvoraf nogle kan være meget prangende . Gul- grøn og gylden -brun er to nuancer af gul , at Summersweet s efterårsløv kan blive , hvilket gør busk en potentiel prydplante .

Løv

Summersweet blade er for sent at dukke op i foråret , i sidste ende udvikle sig til mellem 1 ½ inches til 4 inches lang og så bred som 2 inches . Bladene er en mørk nuance af grøn , før du ændrer farve i efteråret.

Anvendelser og funktioner

Voksende til så højt som 8 fod , Summersweet er en passende busk til at vokse i grupper langs fundamenter , eller i det fri. Summersweet blomster i juli og august med hvide blomster drejning i brunlige frøkapsler . Blomsterne er duftende og dukke op i spikes på kviste af busken .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com