Buske med lilla Leaves & Røde blomster
En håndfuld Landskabspleje Buske findes der kombinerer lilla blade med røde blomster . Sådanne buske omfatter arter som weigela og den japanske ahorn , stigende til varierende størrelser og betjener forskellige landskabspleje formål. Typer

en hybrid af weigela kaldet Midnight Wine har lilla blade og blomster, der er en lyserød nuance af rød . En anden weigela sort kaldet Rumba har vinrøde blomster med en gul interiør , fremhævet af grønne blade med lilla kanter . Den japanske ahorn hybrider Inaba - shidare og Rød Vælg tage busk form og besidde lilla løv og røde blomster.
Og bruge

Størrelsen af ​​buske med lilla blade og røde blomster dikterer , hvordan du kan bruge dem i landskabet. Dværgen busk weigela Midnight Wine fungerer som et fundament plante eller lav hæk , stigende til 2 meter høj. De japanske ahorn med disse funktioner tjener som underskov træer eller gårdhave planter, når i beholdere . De normalt vokse til mellem 6 og 10 fod .
Time Frame

Bladene af Midnight Wine slå en dyb skygge af lilla i efteråret, med blomster, der blomstrer frem fra april til juni. Rumba blomstrer hovedsageligt mellem juni til juli med nogle blomstrende off and on gennem sommeren . De japanske ahorn hybrider blomstrer i det tidlige forår ; Red Selects lilla bladene Crimson af efteråret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com