Hvilke regioner Må Syrener vokse i
? Gammeldags er ikke et ord, der bruges til at beskrive syrener meget længere. Selv om de kan have den samme berusende parfumeret duft, din bedstemor husker , farverne går langt ud over det lys violet farve forbundet med syrener . De 26 arter af syrener og mere end 4.000 sorter udvide mulighederne når de søger efter en lilla der passer til regionen og klima, hvor du bor. Den Hyacinth Lilac

hyacint lilla ( Syringa x hyacinthiflora ) er de tidligste blomstrende lilla arter , med rigelige blomster fra begyndelsen til midten af ​​maj. Den vokser generelt en højde og bredde på 12 meter , er dens blade hjerteformet og dens blomster noget ligne en hyacint . Hyacint lilla hybrider var oprindelig resultatet af krydsninger af kultivarer fra Frankrig i slutningen af ​​1800-tallet. Farver er hvid, pink , lavendel og lilla i enkelt og dobbelt blomstrer . Denne art er hårdfør fra USDA Zone 3 til 7. . Det vil vokse i alle regioner i USA, bortset fra de ekstreme sydlige og nordlige stater.
Fælles Lilac

den fælles lilla ( Syringa vulgaris) er de ældste arter af lilla, dateres til det 16. århundrede, og som navnet antyder, er den mest tilgængelige. Bloom tid er fra midten af ​​maj til midten af ​​juni med meget duftende blomster på buske op til otte meter høj. Farverne varierer fra hvid til lyserød til lilla med alle nuancer i mellem. Beskæring af sugekop skud vil holde denne busk spreder sig og tage over haven. Fælles syrener kræver nogle vinterkulden, og derfor er velegnet til zone 3 til 7. . De vil ikke tolerere varmen i de sydlige regioner i USA .
Meyer Syrener ( Syringa meyeri

Meyer syren ( Syringa meyeri ) er en lille shrubby opretstående arter med tætte flerstammede at nå fire til otte meter i højden . Den blomstrer i april med mange violette - farvede blomster , der toner til pink . Meyer syren er mindre modtagelige for meldug end de almindelige sorter , og vil ikke sende rodskud . den trives i zone 3 til 7. . som en kold - klima arter vil Meyer syren ikke overleve i den varme sydlige stater . < br >
Miss Kim Lilac

Miss Kim ( Syringa patula ) er en kompakt lilla busk vokser seks meter høj og bred . Den har små mørkegrønne blade og mørke violette blomster , der kan åbnes til lilla omkring en uge efter de fælles lilla blomster . Miss Kim har mere tolerance over for varme og tilpasser sig hårdførhed zoner 3 til 8 , hvilket gør det gunstige i de nordlige dele af de sydlige stater.
Tree Lilac

træet lilla eller japansk træ lilla ( Syringa reticulata ) er faktisk en træ -formet lilla vokser op til 25 meter i højden. Den blomstrer voldsomt, med hvide moskus -duftende blomstrer i begyndelsen af ​​juni. En indfødt i Asien , træet lilla er en kold - klima lilla , blomstrende i zone 3 til 7. . Dens opretstående og let sprede form gør det til et godt valg som et eksemplar eller skygge træ i de fleste områder af USA med undtagelse af langt sydlige og nordlige stater .

Hus Have © have.989214.com