Sådan fjernes buske og Kill Stumps
Landskabspleje kan kræve fjernelse af buske og træer for at gøre plads til din nye landskab design. Mens mekanisk fjernelse er en effektiv måde for at befri dig selv for både buske og stubbe , når det ikke en farbar vej , kan du stadig fjerne buske og dræbe træstubbe hånden ved hjælp af en serie af håndholdte værktøjer og herbicider for at rydde den nødvendige plads i en enkelt vækstsæson . Ting du skal
Branch beskæreren
store poser
Flishugger
Spade
håndsav
brækjern
Elektrisk boremaskine
Bredspektret glyphosatherbicid

Vis Flere Instruktioner
Fjernelse Bøsninger
1

Skær grene med en gren saks i let håndterbare sektioner af omkring 2 meter hver, derefter fjerne dem fra de vigtigste busk . Bag grenene til bortskaffelse eller reducere gennem en flishugger . Fortsæt med at beskære tilbage buskene , indtil tilbage med stumpen af anlægget.
2

Træk eventuelle rødder, der strækker sig over overfladen af jorden fra jorden med hånden. Skær eventuelle dele, som du ikke kan fjerne med saks .
3

grave en grøft rundt stumpen med en spade for at blotlægge rodsystem ned til bunden af ​​den stub eller mindst 6 inches dyb. Skær rødderne omkring stumpen , som du går med kanten af ​​spade eller saks hvis fuldt eksponeret .
4

Skær stubben på 6-tommer -niveau ved hjælp af en håndsav . Hvis renden udsætter bunden af ​​stump derefter placere et brækjern under stumpen og lirke det op fra jorden. Træk stumpen helt gratis og plads i poserne eller ind i flishuggeren .
5.

Fyld renden med jorden , du fjernede .

Killing Stumps

6

Plunge en elektrisk boremaskine med lidt mindst 4 inches lang rundt omkredsen af ​​stumpen. Opret så mange huller som muligt langs kanten .
7.

Fortynd en bredspektret glyphosatherbicid med vand i en spand , efter herbicid instruktionerne for woody brug børste .
8

Udfyld de borede huller med herbicidet , og derefter vente omkring seks uger og genanvende den fortyndede blande en anden gang . To ansøgninger bør være tilstrækkelig til at dræbe stumpen og forhindre yderligere vækst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com