Løvfældende Azalea sorter
Azalea tilhører hede familie, en gruppe på omkring 3.500 plantearter, der typisk gør sig godt i sur jordbund . Løvfældende azalea , såsom pinxter blomst azalea , er hjemmehørende i Nordamerika , mens typer såsom den kongelige azalea er ikke. Hvorvidt af udenlandsk oprindelse eller en type vokser i naturen i forskellige sektioner af Nordamerika , azalea som kaster deres blade hvert år er til rådighed for mange af det amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zoner . USDA zone 3 og 4

Native til de sydlige dele af Quebec og meget af det østlige USA , rose shell azalea ( Rhododendron prinophyllum ) vokser til mellem 4 til 8 meter høj i USDA zone 3 og 4 . tilpasset til koldt vejr , rose shell azalea genererer lyserøde blomster i april eller maj , ofte før dens blade frem. Gyldne lys er en anden kold hårdfør azalea busk , der er udviklet som en hybrid ved University of Minnesota ifølge Missouri Botanisk Have. Gule blomstrer i maj er højdepunktet i denne 3 - . Til 6-fods azalea , der blomstrer i skyggen
USDA zone 5 og 6

pinxter blomst azalea ( Rhododendron periclymenoides ) vokser i krat , sump kanter og høj -jord sites fra midten af ​​New England syd til Georgien og vestpå til det meste af Midtvesten. Det er en multi -stammede busk modning mellem 4 til 6 meter høj og udvikler lyse grønne blade , der forvandler kedelig gul i efteråret. Passende til USDA zone 5 og 6 , pinxter blomst azalea producerer lyserøde blomster i maj. Zoner 5 og 6 er gode steder for flammen azalea ( Rhododendron calendulaceum ), da denne løvfældende busk gør dårligt i varme klimaer . Blomsterne er nuancer af rød , gul og orange , mens bladene skifter fra grøn til gul og rød efter denne art , som når 15 meter i højden .
USDA Zone 7

fleste kongelige azalea ( Rhododendron schlipenbachii ) er fra 5 til 7 meter høj , men nogle af disse japanske og koreanske halvøen buske nå 15 meter i højden . Egnet til USDA zone 7 , kongelige azalea har en afrundet form med sin efterårsløv ganske prangende , når det viser røde, orange og gule farver . Blomsterne blomstrer i midten af ​​maj og er lys rosa . Florida , Alabama , Georgia og Mississippi er hjemsøgt af Florida azalea ( Rhododendron austrinum ) . Bedst dyrkes i delvis skygge , Florida azalea generere blomster, der varierer fra fersken til gul til en rødlig -orange nuance.
USDA Zone 8 og 9

Mountain azalea ( Rhododendron canescens ) er en indfødt plantearter , der vokser fra Carolina syd til Florida og vestpå til Texas. Det fungerer godt i varmen og fugtigheden i USDA zoner 8 og 9 , stigende til 15 fod i delvist skyggefulde pletter , såsom langs fundamenter eller i skov haver . Poukhanense ( Rhododendron yedoense ) er en koreansk azalea , der vokser 6 meter høj , men breder sig så meget som 15 meter . Den busk producerer rosen- lilla blomster i april og maj , fungerer godt alene som en plante for at fremhæve et skyggefuldt område .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com