Blomstrende planter i Arkansas

Blomsterplanter indfødte til Arkansas spænder fra de små arter montering som bunddække til store træer er egnede til skygge og sjældne planter . Arkansass nordlige amter er i US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 6 - samme zone som dele af stater som Massachusetts og Connecticut. Den sydligste amter er inden for zone 8 , hvor vintrene er meget mildere . Resten af ​​Arkansas falder inden zone 7 , hvor disse blomstrende planter undertiden støder aflæsninger af 0 grader Fahrenheit i løbet af de koldeste vintre.
Devil spadserestok

Uanset om det er en busk mellem 10 og 15 fod , eller en træ så høj som 35 meter , djævelens spadserestok ( Aralia spinosa ) altid har udtalt torne på stilke og grene . Djævelens spadserestok tåler tørke og forurening i forbindelse med byområder , der vokser i sol eller skygge . Plante blomster i løbet af juli og august, med bier deltager de små, hvide blomster. Devil spadserestok er en interessant blomstrende art til naturaliserede områder i Arkansas. Plant den væk fra mund trafik på grund af potentialet for en run-in med pigge.
Coral Bean

Hvis du elsker kolibrier , plante koral bønne ( Erythrina herbacea ) i Arkansas . Denne busk vokser til 20 fod i sjældne tilfælde , men de fleste eksemplarer bo i 6- meters rækkevidde . Coral bønne producerer rørformede , skarlagenrøde blomster fra april til juni deres nektar er en stor attraktion til kolibrier . Koral bønne er en tropiske arter er almindelige i Mexico , med Arkansas i den nordlige udkant af sit sortiment . Den blomstrende plante dør tilbage i vinter , men vokser igen i foråret fra sine rødder . Coral bønne fremhæver enhver landskabspleje scenarie , der arbejder specielt godt sammen hegn.
White Ash

Den mandlige og kvindelige blomster af hvid aske ( Fraxinus americana ) blomstrer i den sidste halvdel april. Blomsterne er små og blandinger af sort, grøn og violet . Hvid aske har sammensatte blade , med hvert blad består af 5-9 foldere , hver så lang som 6 inches. Bladene vender nuancer af gul og lilla i efteråret. Træet vokser i hele Arkansas med undtagelse af langt østlige amter. Hvid aske vokser til 70 fod i fuld sol som en skygge træ , græsplæne træ eller art passende som en gade træ.
Purple Clematis

Lilla klematis ( Clematis pitcheri ) lægger sig til træer , buske og andre planter i naturen. Placer det tæt hegn eller espalier , og denne Arkansas blomstrende indfødte vinstok vil klatre på dem . Lilla klematis blomstrer i maj, men dens blomster varer typisk i august og september. Blomsterne har nuancer af lilla på ydersiden, og kombinationer af grøn , hvid, rød og lilla på interiøret. Lilla klematis vokser til længder på 10 fod , døende hele vejen til jorden i løbet af efteråret , før de kom stærkt tilbage næste forår .

Hus Have © have.989214.com