Grå Desert Planter
Give visuelle interesse for et ørkenlandskab ved at vælge planter af varierende grønne nuancer. Planter, der er grå , grå- grøn eller grå -blå ( sølv ) findes blandt tørke-tolerante , ørken indfødte planter . Denne farve er faktisk en strategi, der reducerer varme gevinst på deres blade ; den grå blad farve er skabt af bittesmå hår , der afspejler den varme sol. Bortset fra dette interessante fænomen , der har et udvalg af grå -bladede planter giver mulighed for at plante forskellige arter, som kontrast eller komplimenterer hinanden i et landskab design. Gray planter er mere dramatisk , når de anbringes mod mørke - farvede træer og buske. Gray Buske

Texas Ranger ( Leucophyllum frutescens ) er en af ​​de mest værdsatte tørke-tolerante buske , der anvendes i ørken landskabspleje. Denne buske blade spænder fra grå -blå til grå -grøn. En dværg sort , " Silverleaf " ( Leucophyllum candidum ) , har blade, der er næsten sølv. Texas ranger blomstrer voldsomt i løbet af sommeren monsunen sæson , sømmer sit kælenavn " barometeret bushen." De fleste Texas Rangers har lilla, violet eller rosenrøde lilla blomster , selv om der er en hvid blomstret sort. Texas Rangers er hårdføre i Sunset Zoner 10 , 12 og 13 . Hvis du ikke er bekendt med Sunset Zoner , opmærksom på, at USDA Plant Hårdførhed Zoner ikke henvender unikke vestlige klima og elevationsplan forskelle, der forekommer inden for korte afstande. Den " Sunset Western Garden Book " giver voksende zoner , som er langt mere anvendelig for vestlige stater, og er anerkendt af alle planteskoler .

Uldne butterflybush ( Buddleja marrubiifolia ) er en anden busk med sølvgrå blade. Blomsterne er orange, og vises i foråret at midsommer . Det er hårdføre i Sunset zoner 12 og 13 .
Gray træer
p Der er en række af ørken -hårdføre træer med en grå udseende. Den Coolibah ( Eucalyptus microtheca ) er grå-grøn i blad farve , stigende til omkring 35 meter høj og 25 meter bred. Denne art af eukalyptus er hårdfør i Sunset Zoner 10 , 12 og 13 . Ironwood ( Olneya tesota ) er en af ​​ørkenens mest skattede træer , da den lever at være flere hundrede år gamle , og dens træ er værdsat for udskæring. Ironwood er også grå- grøn og dækket med lilla blomster i foråret. Ironwood er meget langsomt voksende til omkring 20 meter høj og bred . Det er hårdføre i Sunset zoner 12 og 13 .

Gray Sukkulenter
Nogle agaver er grå til sølvblå .

Mange arter af agaver er grå- grøn til sølvblå farve. Parrys agave ( Agave parryi ) er en lille grå-blå agave , der når 2 meter høj og er 2 meter bred. Det er hårdføre i Sunset zoner 12 og 13, og borderline i zone 10. Anlægget århundrede ( Agave Americana ) er en anden grå- grøn agave . ; denne ene vokser mindst 6 meter bred.
Gray kaktus
Pricklypear kaktus kan være blå -grå, grøn eller lilla .

beavertail pricklypear ( Opuntia basilaris ) har en blå-grå støbejern til sine puder og lyse magenta blomster i foråret. Det er hårdføre i Sunset Zoner 10 , 12 og 13 .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com