Sådan genoplive et Paver Patio
Desværre udseendet af en helt ny gårdhave vil ikke vare evigt . For at afhjælpe dette , tage de nødvendige skridt til at revitalisere din terrasse og gøre din udendørs rum ser nye igen . Brolægger terrasser giver en ideel overflade til at puste nyt liv , fordi du nemt kan fjerne og udskifte knækkede fliser med færre komplikationer end at forsøge at reparere revnet plade eller støbt beton terrasser. I en kort , mens du kan forvandle udseendet af din brolægger gårdhave . Ting du skal
Chisel
gummihammer
Salpetersyre gårdhave rengøring løsning
Højtryksrenser
Beton maling eller bejdse
Paintbrush eller rulle
Beskyttende beton gårdhave fugemasse

Vis Flere Instruktioner
1

Fjern alle møbler fra terrassen overflade og omhyggeligt undersøge hver brolægger i gårdhaven . Find hver brolægger skal du fjerne på grund af revner , pauser og dårlige rust eller kemiske pletter.
2

Fjern de enkelte pavers fra terrassen uden at forstyrre de omkringliggende fliser. For at gøre dette , skal du bruge en gummihammer og en smal mejsel til at udnytte de revner eller mørtel mellem fliser. Arbejd din vej rundt udlæggeren indtil du kan glide mejslen under udlæggeren at lirke den løs.
3

Mål omkringliggende pavers eller brudte brolægger til at hjælpe dig med at finde en erstatning. Hvis brolægger simpelthen farves, kan du være i stand til at vende udlæggeren igen og erstatte det tilbage i gårdhaven . Tag brolægger med dig , når de søger udskiftninger, så du kan farve - matche brolægger .
4

Bland en lille parti af murværk mørtel til at hjælpe dig med at geninstallere alle udlæggere , der blev mortared på plads i løbet af første installation. For at gøre dette , anvende mørtel omkring åbningen i gårdhaven og erstatte udlæggeren . Når du trykker på brolægger på plads , skal du bruge en jointer værktøj til at fjerne overskydende mørtel fra sammenføjningen og overfladen af ​​terrassen. Lad mørtlen tørre natten over , inden du går på tværs af gårdhaven.
5

Påfør et salpetersyre gårdhave rengøring løsning til alle gårdhave fliser. Lad opløsningen indstillet på fliser i cirka ti minutter, og bruge en højtryksrenser til at fjerne opløsningen fra fliser. Denne løsning renser væk salte og snavs på overfladen af terrassen . Lad gårdhave tørre helt.
6

maling eller bejdse terrassen overflade som ønsket. Gør dette efter at du har renset fliser og bruge en malerulle eller pensel til at anvende maling eller bejdse . Brug en maling eller bejdse lavet til brug på beton, så du ved, at stoffet vil absorbere ind i overfladen og ikke skabe en film på toppen af ​​fliser. Tillad passende tørretid efter anvendelse af enten maling eller bejdse .
7.

Påfør en beskyttende gårdhave fugemasse til at pavers efter reparation og farvning. Paint denne sealer over fugerne og mørtel til at beskytte de overflader som godt. Lad fugemassen tørre i 24 timer , før du bruger terrassen og erstatte møbler .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com