Sådan Lay Fieldstone
Fieldstone får sit navn fra dens oprindelsessted. Disse sten, der anvendes til attraktive rustikke gangbroer og terrasser, blev oprindeligt samlet fra markerne. Fieldstone , som kan være en hvilken som helst farve, tykkelse og tilstand , sædvanligvis er hjemmehørende i området. Læg din kampesten projekt i en weekend ved at arbejde på en dag, hvor ingen regn forventes . Ting du skal
Rope
Have stakes
Hammer
Edger
Spade
Skovl
1 -tommer- tykke træplader eller stål kantning hoteltilbud træpæle
gummihammer
Landskabspleje stof og sakse
Bricks
Gravel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Opret et layout af dit projekt , ved hjælp af en længde på reb til foretage en visuel repræsentation af din sti eller terrasse. Markér kanterne af projektet ved at køre haven pæle ned i jorden med en hammer. Tag rebet.
2

Fjern sod fra det markerede område med en kantskærer . Kør edger omkring konturerne i området for at klippe græsset i 1 -meter bred strimler. Stikke en spade i græsset for at løsne spadestik og træk den op . Kassér spadestik i en kompostbunke .
3

Dig op 3 til 4 inches af jord med en skovl til at gøre plads til kampesten . Fjern mere snavs , hvis du har valgt tykkere sten.
4

Lå en 1 -tommer- tykke træplade eller premade stål kant langs yderkanten af din skyttegrav . Pound træpæle i jorden med en gummihammer hver fire inches langs din kantning brikker til at holde dem på plads . Placer stakes flugter træ eller stål. Kantning forhindrer græs vokse ind i din kampesten overflade.
5.

Line bunden af ​​din skyttegrav med landskabspleje stof for at forhindre ukrudt i at vokse op i din sti eller terrasse. Hold stoffet på plads midlertidigt med mursten.
6

Hæld grus ind i renden , indtil det er 4 inches dyb, fjerne de mursten, der holdes nede landskabspleje stof som du går. Udjævne grus med riven. Gruset forhindrer kampesten synker i jorden.
7.

Placer en marksten oven på grus . Vælg den bedste side af hver sten og placere det opad. Pund hver kampesten i gruset med en gummihammer . Lå alle sten på denne måde, ved hjælp af din ønskede afstand mellem stenene.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com