Hvordan man opbygger en pergola på en cement Fonden
Minder om den italienske renæssance , pergolaer skaber dramatiske baggård landskab og interesse. Selv om en pergola ikke beskytter mod vind eller sol , kan plantning klatring vinstokke omkring din pergola forbedre sit udseende og beskytte mod solen. Installer en pergola til at skabe fornemmelsen af ​​en indendørs /udendørs levende rum . Hvis du har en eksisterende cement gårdhave eller ønsker at installere en , tilføje en afslappende, køligt udendørs underholdning område ved at installere en pergola. Ting du skal
4 hot - dyppet , galvaniseret pæleforankring
Målebånd
3- tommer skruer
Borehammer
Mason boret
1/3-inch skruer < br > Bor
4 -by- 4 indlæg
2 -by- 6 bjælker
Blyant
Afdækningstape (valgfrit)
geringssav
Stiksav hoteltilbud vand segl eller behandling < br > 2 -tommer galvaniserede søm
Hammer
Ladder
bordrundsav med en dado blad (ekstraudstyr)
1- af -5 tømmer
Finishing negle
2 -by- 4 bjælker KAYAK Klemmer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

identificere placeringen af ​​din pergola og måle cement slab . Denne plade skal være på mindst 3 ½ inches tyk til at bære vægten af en pergola . Markere de steder, hvor du ønsker dine indlæg ved hjælp af en blyant eller tape . Mål på tværs af kvadrat eller et rektangel mellem modsatte hjørner , for at afgøre , om din pergola er firkantet.
2

Placer dit første indlæg anker og markere , hvor hullet skal bores ind i cement. Bor hullerne ved hjælp af en borehammer og murer bit. Fastgør post anker med ¼ -tommer murværk skruer, og gentag på de tre andre hjørner af pergola.
3

Bestem hvor høj din pergola vil være, og klippe dine fire stillinger med et geringssav . Forsegle dine indlæg , og lad dem tørre.
4

Udlæg dit pergola design nær installationsområdet at bestemme længden af ​​dine stringere , eller tag bjælker og bjælker. Tilføj op til 1 foden af ​​længden på hver side af bjælkerne og trappevanger . Tegn det ønskede design i slutningen af ​​din første bestyrelse og skær den ud med en stiksav . Placer en spand på kanten af bestyrelsen for en simpel bue design eller tegne dit eget design med flere detaljer. Brug den første cut bestyrelsen som en skabelon og skitsere det på enderne af de øvrige bestyrelser. Konstruktionen skal være helt uden for posten område af din pergola, så tilføje plads nok på enderne af brættet , så hele bredden af ​​bestyrelsen, alle 6 inches, vil knytte til stillingen eller bjælker. Skær de resterende brædder , forsegle dem og lad dem tørre .
5

Installer dine indlæg. Indstil din tørre stillinger i pæleforankring , du har installeret i trin 2 . Har nogen hold stillingen op, mens du hamrer søm i ankre og indlæg. Level hvert indlæg , før du stramme ned beslagene fuldstændigt.
6

Installer bjælker på forsiden og bagsiden af ​​din pergola. Strålen vil sidde 4 inches under toppen af ​​stolpen. Har en ven holde dit indlæg niveau, mens du installerer strålen. Hold bjælker på plads med klemmer , hvis du ikke har nok hjælp. Anbring og fastgør bjælker med 3- tommer skruer . Installer en bjælke på forsiden af ​​de to forreste stillinger, og et på bagsiden . Gentag på bagsiden to stillinger , sikre dem sammen . Kontroller, at dine indlæg er stadig niveau , før du installerer dine stringere .
7.

Notch dit første stringer , så det vil passe over dine bjælker. Lav 2- tommer dyb hak. Skær hak med enten en dado klinge på et bord sav eller en stiksav .
8

Installer stringere med 5 - tommer skruer skruet ned fra toppen af ​​stringer og ind i bjælker. Skru kant stringere i de stillinger , der stadig stikker op over bjælker til at skabe yderligere stabilitet. Sæt dine stringere så langt fra hinanden som du vil, men sørg for at de alle er i samme afstand fra hinanden.
9

Gentag trin 8 på din 2 -by- 4 lameller , der vil gå på tværs af dine stringere , og installere dem med 3- tommer skruer . Stillingen vil ikke stikning over stringerne , så der er ingen behov for at sikre lamellerne i stolperne.
10

Klip din 1 -by -5 tømmer til længden af dit indlæg , skal du lade en hak hvor stringerne dyppe ned på dit indlæg område. Skær hak ud med en stiksav . Brug den første hak trim stykke som en skabelon , men sørg for at det passer i alle fire stillinger . Installer tømmer på ydersiderne af stolperne. Seal trim og installere det med efterbehandling negle.
11

Oprette og installere din seler . Mål og skære længden af ​​dit første tandbøjle . Skær begge ender på 45 graders vinkler . Dette skulle passe sikkert på stolpen og gennem bjælken. Tegn ud en bue på den ene side og skære det ud med en stiksav . Brug dette som en skabelon for de fire seler , der lægger strålerne til stillingerne . Gentag processen for stringer seler , som vil være lidt længere end beam seler . Installer seler til stillingen ved at bore ind i bandage og post og bruge 5- tommer skruer . Skru seler i bjælken og stringer hjælp 3-tommer skruer. Skru dem i mellem de to bjælker eller to stringere og til indersiden bjælke eller stringer .
12

Foretag og installere dit indlæg hætter. Skær fire pladser ud af din 2- ved -6- tommer bord . De vil være omkring 5 ½ inches firkantet. Indstil din savklinge på din bordrundsav til 15 grader og skære alle fire sider af hver firkant . Clamp hver firkant til en længere stykke træ , mens du saver for at beskytte dine fingre og giver dig mere kontrol . Forsegl træ og lad det tørre. Nail stillingen hætter oven på hver post ved hjælp af galvaniserede efterbehandling negle.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com