Landskab ideer med en Havestue
En udestue er en ideel hjem desuden , hvis du ønsker at nyde udsigten i din baghave gennem alle fire årstider. Dog kan det nogle gange være en udfordring at finde ud af den bedste landskabspleje design efter at tilføje en udestue fordi layoutet af din værftet har ændret sig. For at få mest ud af både din værftet og udestue , kigge efter landskabspleje muligheder , der skaber en følelse af sammenhold mellem de to rum , eller tillade dig at nyde begge rum på samme tid . Tilføj en Deck

fleste husejere tilføje en udestue til deres hjem, så de kan øge deres stue og nyde udendørs året rundt. For yderligere at udvide dit hjem og give plads til udendørs underholdende, overveje at tilføje et dæk til din udestue .

Løbet af foråret og sommeren, vil dit hjem har masser af plads til grill og picnic , mens der i de koldere måneder , du kan stadig nyde din baghave landskab fra varmen i dit solariet. Hvis du installerer et dæk, der spænder over hele bagsiden af ​​dit hjem , kan det også hjælpe med at integrere din udestue med resten af huset og give din værftet et mere ensartet udseende .

Trellis eller Arbor

Mens din udestue er et ideelt sted at tage i de udendørs fra komfort i dit hjem , kan du ikke ønsker at forlade dig selv på skærmen for at naboer og forbipasserende. Placer et espalier , lysthus eller anden have skærm uden for din udestue og wrap blomsterranker omkring det at skabe en attraktiv og farverige privatliv mur . Hvis du har en indgang fra din udestue , kan du også bruge en dorn til at gøre indgangen skille sig ud og skabe en mere indbydende vibe for området.
Bird Feeder

p Hvis du er en ivrig fugl watcher eller dyr entusiast, en af ​​de bedste ting ved en udestue er at du kan se de vilde dyr i din værftet uden at forstyrre dem . For at sikre en jævn strøm af fugle , egern og andre dyr uden for din udestue , hænge en fugl eller egern feeder fra et træ lige overfor rummet.

Et fuglebad eller fugl hus er et effektivt alternativ som godt, fordi fugle og andre dyr vil gøre hyppige stop i din værftet. Du kan også ønsker at plante planter kendt for at tiltrække sommerfugle udenfor din udestue , såsom morgenfruer , zinnias eller mynte , så du kan observere dem fra din udestue .
Water Feature

under attraktive landskaber for at stirre på fra din udestue er vigtig , men at tilføje en vand-funktion uden for rummet giver også den beroligende lyd af rindende vand. Du kan købe fontæner på de fleste have forsyning og hjem forbedring butikker, og de ​​er relativt nemme at installere .

Et vandfald og knyttet dam er en mere kompleks løsning , men det kan tilføje en luft af drama til din værftet , som du kan nyde. Uanset vand funktion du vælger, placer den, så du kan se og høre det fra din udestue til at skabe en afslappet atmosfære til rummet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com