Regn fugl DIY
regn fugl er ikke bare en enkelt sprinkleranlæg. Tværtimod, det er navnet på den virksomhed, der fremstiller flere typer af udbredte sprinkler hoveder . Heldigvis alle Rain Bird vandingssystemer er installeret i det væsentlige den samme måde , så når du ved, hvordan du installerer en enkelt regn fugl sprinkler hoved , det er en sikker satsning, som du kan installere eventuelle Rain Bird sprinkler head.Things du har brug
Skovl
PVC risers myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sluk regn fugl sprinkler systems vand ventil , så du ikke bliver sprængt i ansigtet med en vandstråle , når du begynder at arbejde på en sprinkler hoved.
2

Opgrave området omkring røret , du ønsker at vedhæfte regn fugl sprinkler hovedet på . Hvis der er en eksisterende sprinklerhoved på røret , fjerne det nu.
3

Tænd vand og lad den køre i flere sekunder. Dette vil medføre en vandstråle til at komme ud af røret , effektivt rødmen ud snavs eller snavs, der ellers kunne have tilstoppet din sprinkler.
4

Vedhæft PVC risers på røret eller fjerne PVC risers fra røret , som er nødvendig for at bringe regn fugl sprinkler til den optimale højde i forhold til jorden. Forskellige typer af sprinklere skal placeres i forskellige højder i jorden for at få optimal dækning .
5.

Skru regn fugl sprinkler hoved på røret riser , derefter udfylde det hul, du gravede i trin 2. . Test din nye sprinkler ved at tænde for vandet og lade det køre i et minut eller to.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com