Landskabspleje med flis eller River Rock
naturlige landskab materialer såsom træflis og flodsten kan give en poleret , men naturligt look til et værft . I landskabet , er træflis primært som muld. Ikke bare æstetisk tiltalende , de også hjælpe plantejord bevarer fugt og næringsstoffer. Flodsten , på den anden side nyder en bred vifte af anvendelser i hjemmet landskab . Læg dem i eller omkring en have seng eller andre steder i landskabet for en naturlig og smuk accent.Things du har brug
Rake
haveslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Træ Chip Barkflis < br >
1

Weed det område, du har til hensigt at barkflis . Træ chip barkflis er stor på kvælning nye ukrudt , men vil gøre noget for at stoppe et eksisterende problem
2

Spred en 2 - . Til 3-tommer lag af træflis muld. Dæk hele jordoverfladen dine havebede . Når bioklip træer , sprede barkflis i en cirkel , der strækker sig 3 til 6 meter fra bunden af ​​træet --- den større træet, jo større cirklen.
3

Rake barkflis 2 til 3 inches væk fra bunden af ​​træer eller buske. Barkflis , der rent faktisk rører bunden af et træ kan forårsage bark rådne eller opfordre insektangreb .
4

Fugt flis barkflis med spray fra en haveslange. Vandet vil bidrage til at bosætte barkflis på plads.
5

Tilføj mere barkflis efter behov. Over tid, vil barkflis henfalde og blive indarbejdet i jorden . Da dette sker , tilføje mere muld til at holde lag 2 til 3 inches høj.

River Rock Landskab Idéer
6

barkflis din have eller træ seng , som beskrevet i § 1 , med rullesten mellemstore flodsten . Pas dog . De Cooperative Extension eksperter på North Carolina University anbefaler, at sten barkflis er ikke egnet til alle områder. Light- farvede sten reflektere lys opad og varme området direkte omkring planterne. Når blade og andet planteaffald falder i en flod rock barkflis seng, kan de være svære at fjerne.
7

Place medium til stor størrelse flodsten omkring din have eller træ seng, dam eller svømning pulje til at skabe et naturligt udseende grænse. Når den er placeret omkring en mulched seng, en flod rock grænse fordobler som et dekorativt accent og en barriere for at hjælpe med at holde glidende barkflis på plads.
8

Opret et udtørret flodleje . Placer to parallelle linjer af floden klipper i din værftet. Plant blomster eller ornamental græs mellem de parallelle linier i " river" og plænegræs uden dem til at skabe en plante flod på tværs af din værftet.
9.

Stack flodsten at skabe en støttemur omkring din ejendom . For at øge stabiliteten af de glatte klipper , skal du sikre dem på plads med cement. For tips om, hvordan man opbygger en holdbar flod klippevæg , tjek afsnittet Ressourcer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com