Landskab Border Installation
Landskab Border Installation
Landskab grænser definerer de figurer og fremhæve teksturer i jeres haver , gangbroer og andre udendørs funktioner. Grænser etablere en barriere både for at beskytte planter mod indgreb græs og afskrække fod og kæledyr trafik , og samtidig bevare jord og muld i haver. Gør- det- anlægsgartnere behøver kun grundlæggende værktøjer og sans for detaljer at lægge grænser , der kan vare i årevis. Design

Landskab grænser kan kramme den eksisterende form af det område, de er der grænser , men de kan også bringe balance i det generelle udseende af et landskab. For eksempel kan en række af blomstrende buske langs fronten af huset blødgøres med brede kurver på enderne og en bølget linie på tværs af fronten for at udligne hjørner af et hus. Tegning en grundlæggende diagram af din værftet med de funktioner , du ønsker at grænsen vil hjælpe dig med at visualisere , hvad forskellige grænseområder linjer vil se ud i forhold til hinanden . Designet Planen vil også gøre det muligt for dig at måle den samlede længde af grænserne , du installerer til at hjælpe dig med at finde den mængde af materialer til at købe .
Lægning Base

du kan lægge landskab grænser over en base af beton og mørtel eller komprimeret grus og sand. En grus og sand basen giver dig mere fleksibilitet , fordi det er lettere at flytte denne type af grænsen, hvis du ønsker at justere formen eller udvide en have i fremtiden. Sten eller fliser er mindre tilbøjelige til at skifte ud af sted , når sæt over beton, men mørtlen kræver, at du til at arbejde hurtigt for at indstille din sten , før det hærder . Du bliver nødt til at grave en grøft , der er lidt bredere end dine sten eller fliser , og 4 - . Til 6 -inches dyb til en beton eller grus base, henholdsvis
Indstilling af Kant

Installation brolægger , sten, grus eller træ kant i din landskab er en enkel proces, når fundamentet er bygget. Bør fastsættes pavers flugter ende-til- ende eller side - by-side, og placeres , så de er på niveau med hinanden. Når du er færdig , giver de en ensartet , poleret look. Natursten kommer i forskellige størrelser og former og kan øge rustikke omgivelser . Brug den store og mellemstore sten til linje skyttegrav og udfylde huller med mindre sten . Du kan bruge knust kalksten til at pakke mellemrummene mellem stenene og forhindre snavs fra at opbygge .
Vedligeholdelse

Kant reducerer vedligeholdelse og gør det lettere at slå græsset , men kantning selv vil kræve lidt som består i med henblik på at øge dens levetid . Træk ukrudt , der vokser mellem stenene , og pak knust kalksten eller ært grus over åbne rum til at forhindre dem i at vokse tilbage . Hvis en frost hive løsner sten eller fliser , din base er ikke dyb nok. Når jorden dethaws , fjern kantning materialer , skovle sand og grus ind i en trillebør , og grave renden under frost linje. Tamp jorden med en hånd tamper til at stabilisere jorden, og derefter re- lægge basen og sten.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com