Hjemmelavet Cement
Making cement kræver stor specialiseret udstyr, herunder en 300 - fods lange , 15-fods - diameter vandret rør , og temperaturer omkring 3.000 grader F. Så når du siger , du er interesseret i at gøre "hjemmelavede cement , " du sandsynligvis betyde " hjemmelavet beton . " Du er ikke alene . Mens de fleste mennesker bruger ordene " beton " og " cement " i flæng, det er ikke det samme. Cement er en fintmalet blanding af silicater , aluminater og calcium og jernforbindelser . Det er den vigtigste ingrediens i både mørtel og beton , og er normalt beskrevet som den lim, der gør alting hænger sammen. Beton

Beton normalt indeholder cement , sand, vand og sten i forskellige størrelser og former. Klipperne er kollektivt kaldes aggregat . Beton anvendes i strukturelle komponenter : støbning af fundamenter og vægtbærende kolonner i store strukturer , herunder massive dæmninger ; i fonde og slab gulve i mindre bygninger og boliger ; og i mindre projekter som brolægning indkørsler og sikring af hegn og postkasse stillinger. Den påtænkte anvendelse af betonen afgør, hvad typer tilslag du bliver nødt til at medtage i blandingen.
Brug Hjemmelavet Beton

Beton er et fælles element for mange hjem projekter. Mens nogle projekter kan gøres af en enkelt person, kan dem, der involverer blanding og anvendelse af beton eller andre cementbaserede blandinger være en vanskelig opgave for én person til at trække ud . Hvis du aldrig har arbejdet med cement , mørtel eller beton , bør du overveje at få hjælp eller leje en ordregivende virksomhed. Hvis projektet er lille, og du ønsker at gøre det på din egen , vil du have mere succes, hvis du producere din cement blandinger i små partier . Du behøver kun et par materialer og værktøj , afhængigt af om du bruger lige cement , en cementbaseret mørtel eller beton.

Tilslag til beton
< p > Aggregate er alle de faste , ikke- cement ingredienser, der anvendes i betonen. Aggregater er kornede materialer , der påvirker egenskaber af den endelige konkret produkt . Et aggregat kan være grove, som skærver eller grus , eller fine som sand . Ved valg af et aggregat til at blande i beton , er det bedst at vælge aggregater, der er holdbar og stærk . Sandsten, for eksempel, er en dårlig aggregeret at blande ind i beton. Beton skal være holdbart for barske elementer og vejr, så et materiale som granit ville være en bedre samlet . Du skal også sørge for aggregaterne du vælger ikke reagerer kemisk med cement mix.

Forholdet mellem ingredienserne

Den generelle tommelfingerregel er , at for hver kubikmeter gård af beton , skal du bruge seks poser af cement . Du får også brug for op til 6 liter vand for hver pose cement anvendes. Det er vanskeligere at bestemme mængden af ​​aggregat til brug. Beregn det samlede volumen af aggregater du skal bruge ved at trække cement indhold fra betonens vådmassefylde . Indholdet af frit vand subtraheres fra det foregående nummer. Du kan finde programmer på internettet, der vil hjælpe dig med disse beregninger , eller du kan få hjælp fra en specialist på din lokale home forbedring butik . For at sikre, at dine beregninger er i det rigtige område , skal du huske den generelle regel, at aggregater skal udgøre 60 procent til 75 procent af en betonblanding .
Blanding af Beton

Efter fastlæggelse proportioner de materialer, du skal bruge i dit beton , er det tid til at blande alle de komponenter sammen . Først blandes cement og vand og omrøres godt for at danne en stærk pasta. Jo mere cement , du bruger , jo sværere pastaen bliver . Efter omrøring disse to sammen , tilsæt aggregaterne og bland materialerne godt. Mens du arbejder , skal du sørge blande betonen hyppigt; aggregater har tendens til at synke , selv i en stiv blanding. Brug betonen umiddelbart efter du blander det , fordi det begynder at hærde minut cement og vand mødes.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com