Sådan Landskab at tiltrække Wildlife i Minnesota
Mange havefolk er motiveret til at tiltrække fugle og andet dyreliv . Observation dyreliv i din forreste eller baghave kan være spændende , og små børn vil elske at se dyreliv også. Smart dyreliv landskabspleje er en måde at sikre, at vilde dyr er tiltrukket af og fortsætte med at besøge dine yards og haver. Selvom bestande af vilde dyr vil toppe i de varmere måneder af foråret og sommeren i Minnesota, at beboerne i staten kan landskab tiltrækker dyreliv året rundt. Instruktioner
1

plante hjemmehørende træer , som dyreliv er mest fortrolig med og har tendens til at spise indfødte fødevarer. Planter indfødte til Minnesota omfatter balsam brand, østlige rødt cedertræ , alle gran sorter og hemlocks . Plant et Canada taks , især hvis du ønsker at tiltrække hjorte.
2

Plant træer, der giver forskellige opholdsrum for dyrelivet hele året. For eksempel plante fyrretræer, graner , graner , cedertræer og taks . Disse træer er en glimrende kilde til mad året rundt, og de giver indlejrer til dyr i foråret og sommeren , sammen med læ fra de elementer i vinteren.

3

Plant græs og bælgplanter for jorden rugende levesteder og fødekilder . Plant kaprifolier og bærbuske at tiltrække planteædere såsom cottontail kaniner, Woodchucks , eng markmus og walking fugle, såsom fasaner eller gråand . Plant nektar -producerende blomster for at tiltrække fugle og sommerfugle .
4

Supplere din have eller gård med et springvand eller fuglebad til at give en kilde til vand . Vandkilder spiller en afgørende rolle i at tiltrække dyreliv. Rengør springvand eller bad mindst to gange om ugen ved at fjerne blade , snavs og andre oprustning.
5

Tillad åbne rum, som vilde arter har brug for plads til at løbe og motion. Reserve mindst en acre eller to , afhængig af din ejendom , for dyr til at roame frit uden større hindringer såsom busk linjer eller hække.
6

Vand kun som nødvendigt, afhængigt af nedbør, snarere end efter en streng vanding tidsplan . Hvis du overvandes , øger du risikoen for spredning af sygdomme gennem gården og haven, som kan dræbe dyreliv du ønsker at tiltrække .
7.

efterlade nogle rester i landskabet. For eksempel tillader en rådnende log til at sidde uden at fjerne det , da dette armatur vil tiltrække insekter , som vil til gengæld tiltrækker andre vilde dyr. Modstå trangen til at forstyrre naturlige fødekilder , såsom kviste og andre odds og ender , af hensyn til æstetik.
8

Reducer mængden af ​​kunstgødning anvendes. Forkæl planter med fungicider og pesticider , når du opdager et problem . Sats på organiske eller dyreliv -safe behandling sprays.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com