Sådan vejrbestandig Kunstige blomster & amp; Planter

Kunstige planter og blomster er store muligheder for dem, der ikke har en grøn tommelfinger . Til udendørs udsmykning , er det bedst at kigge efter kunstige planter , der er designet til udendørs display. Disse planter kommer fra fabrikken med deres blade belagt med weatherproofing . Hvis der foretaget dine kunstige planter og blomster til indendørs brug , kan de weatherproofed . Enhver spray stof beskyttelsesmiddel fremstillet til havemøbler vil arbejde. Når bladene er overtrukket, vil de stå op til det værste vejr har at kaste efter dem .
Ting du har brug
Fabric protectant
Cloth
Hårtørrer
Cornmeal
Instruktioner
1 < p> Dust løst affald ud af den kunstige plante. En hårtørrer på lav er et effektivt værktøj , hvis du har en forlængerledning , eller brug en dåse komprimeret luft . For mindre udendørs planter , fylde en stor pose med 1/2 kop salt eller majsmel . Dyp anlægget i og ryst den i 90 sekunder. Salt og majsmel vil absorbere alle de løst affald .
2 < p> Tør klamrer vragrester væk med en klud fugtet med en opløsning af lige dele vand og hvid eddike .

3 < p> Coat plantens blade med et beskyttende lag stof spary . Coat løv i henhold til producentens anvisninger. Lad pelsen tørre og anvende et andet lag .

Hus Have © have.989214.com