Hvordan beregner jeg en Cubic Yard for Jord
? Når du have, du ofte nødt til at købe ekstra jord til din værftet , som når du bygger et blomsterbed eller ønsker at lægge et nyt lag af muldjord for dine planter . Jord sælger af den kubiske værftet, så du nødt til at måle , hvor meget du har brug for at have nok , men ikke for meget. Foretage en præcis beregning kan spare dig flere ture til butikken eller kommer tilbage med mere jord , end du kan use.Things du har brug
Målebånd
Blyant
Papir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål længde, bredde og dybde af det område, du ønsker at dække i jorden. For eksempel kan du bygge et blomsterbed , der måler 12 fod med 3 meter med 18 inches dyb.
2

Konverter målingerne til værfter ved at dividere fødder med 3 og inches med 36 . I dette eksempel , ville du dividere 12 fod med 3 for at få 4 meter , 3 meter med 3 for at få 1 yard og 18 inches med 36 inches pr værftet at få 0,5 yards.
3

Multiplicer længde gange bredden gange dybde til at beregne antallet af kubikmeter du bliver nødt til at fylde det ønskede område . I dette eksempel vil du ganger 4 med 1 med 0,5 for at finde , at du ville bruge 2 kubikmeter jord.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com