Sådan bruges Fake Stone Landskabskantnings
er Faux landskabspleje sten bruges til at tilføje en prikken over i'et at plante senge, og låne stil og definition til dit landskab . Installation kantning langs fortove og haver er en gør-det- selv projekt , du kan udfylde i løbet af en weekend. Fås i mange forskellige former , størrelser og farver , falske sten er en overkommelig kant materiale, der giver et naturligt look til landscapes.Things du har brug
Målebånd
Fake sten
Skovl
Sand eller ært grus myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Opret en grundlæggende skitse af dit landskab , og markere de områder, hvor du planlægger at installere kant. Tegn kantning i forskellige former - herunder runde, rektangulære og bølge mønstre - at finde et design , der passer til din landskab
2

Mål websted, hvor du ønsker at tilføje kant. . Hvis området er rund, skitsere grænsen med en haveslange , derefter måle slangen.
3

Vælg den type faux sten , du ønsker. Materialer at vælge imellem omfatter gummi , glasfiber, puds og beton. Overveje at vælge sten i forskellige former og størrelser, med variationer i farve og tekstur , hvis du vil have kantning at have et naturligt look.
4

Dig en 4-tommer dyb grøft , hvor kantning vil være. Fjern alle græs , ukrudt og rodsystemer , men holde så meget af jorden som muligt. Spred en 1- tommer lag af sand eller ært grus over renden for at give dræning og stabilitet for de falske sten .
5

Arranger sten på den ene side af renden . Stak flade sten eller læne dem mod hinanden, så kile små sten i hullerne. Træd tilbage for at se, hvis du er tilfreds med placeringen . Stedfortræder sten i forskellige størrelser eller justere placeringen af ​​hver sten som ønsket.
6

Tryk stenene fast i renden . Arbejd din vej rundt i renden , træde tilbage og justere som du går.
7.

Pack jord i sprækker mellem stenene . Hæld vand over kant, og når skidtet tørrer det vil gribe til de falske sten til at holde dem på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com