Sådan Garden i Vintønder
vintønder giver havearbejde plads til små haver , terrasser, værfter og indendørs pletter. Når skæres i halve, tønderne danner attraktive plantageejere , der giver rustik charme til landskabet . Fyld den halve tønde med kvalitet jord og dyrke dine ønskede planter i den, herunder urter, blomster , bær og endda en dværg træ. Arranger høje blomster i midten af tønden og breder vinstokke langs kanterne for ekstra appel og farve og varierende højder . Forberedelse af tønde for en container haven er en enkel procedure nemt at opnå med et par enkle tools.Things du har brug
Målebånd
Chalk
håndsav
Bor hoteltilbud mesh
Rocks eller brudt porcelæn (valgfrit)
4 eller 5 mursten
Pottemuld
All-purpose gødning
Plant frø eller kimplanter Salg Wooden stakes (valgfrit )
haveslange
< br > Vis Flere Instruktioner
1

Lå en vin tønde på sin side på en plan overflade . Måle dens længde og markere sit midtpunkt med kridt . Udvid mærket til at danne en lige linje omkring sin midten.
2

Placer bladet af håndsav over kridtstreg . Skær over stregen med en rolig hånd at så tønde i to. Basen og toppen af ​​den hel tønde vil nu danne grundlag for de to halv -tønde haven plantageejere .
3

Bor 05:56 1/2-inch drænhuller gennem bunden af hver halve tønde plantageejer . Bor et af hullerne gennem midten af basen og de andre omkring det, jævnt fordelt fra hinanden.
4

Mål og skære et stykke mesh skærmen for at passe over bunden af tønden. Centrer skærmen over basen , direkte over hullerne , for at bistå dræning og forhindre jord fra dræning ud . Alternativt sprede en 2-tommer - tykke lag af små sten eller knuste porcelæn stykker over bunden af tønden plantageejer .
5

Flyt tønden til den ønskede placering , hvor du ønsker at vise det. Sørg for det valgte spot modtager mængden af ​​sollys er nødvendig for containeraktiviteterne planter til at trives. Placer fire eller fem klodser på jorden og stå den halve tønde over dem. Indstilling af tønden høj giver vand til at løbe ud lettere.
6

Fyld tønden med kvalitet pottemuld indtil 5 til 6 inches fra toppen. Alternativt bland lige mængder af pottemuld , sand, kompost og spagnum og hæld beholderen. Også tilsættes 1 kop alle formål gødning til mediet og bland godt med en murske .
7.

Plant de ønskede frø eller kimplanter i containeren , efter etiketten retninger for dybde og afstand . Indsæt træpæle siden slyngplanter at støtte dem under deres opstigning . Sikre deres slyngtråde til bålet med elastiske bånd . Vand beholder, indtil overskydende fugt drypper ud af drænhuller .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com