Hvordan man laver en Rose Trellis Ud af underlaget strips
Forestil dig en mur af roser, tung og duftende med vægten af ​​de blomstrer . Forestil dem vokser ved siden af ​​dit hjem , langs en sti i din have eller som et fokuspunkt i din have. En rose espalier er ikke blot en finurlig og dejlig syn, men en måde at maksimere voksende område, og en kunstnerisk måde at skjule mere funktionelle og mindre sightly funktioner i dit hus. Mens der er bogstaveligt talt hundredvis af måder at bygge en rose espalier , fra begynder til avanceret , en simpel mur bygget af træ og underlaget strips , der er forankret til jorden, er ikke kun muligt for selv begynder håndværkere og blomsterelskere , er det også meget alsidig . Hvad du har brug
2 -by- 4 -fødder trykimprægneret træ , 4 brædder
underlaget strips , behandlet eller cedertræ
Carpenters firkantet
Speed ​​firkantet
Blyant
Målebånd
Rundsav
Chisel
Hammer
Bor
Skruer
Nails
Uden lim
Gravel
Beton myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Skær to , 2 -by -4- fødder træplader , lavet af behandlet træ eller en rot -resistent træ som f.eks cedertræ , at højden af ​​espalier væg du foretrækker plus 18 til 24 inches. Typisk skal et espalier være omkring to tredjedele af højden på husmuren , hvis de placeres mod hjemmet, eller 8 meter høje , hvis fritstående og du ønsker at gå under den. Den ekstra længde giver dig mulighed for at forankre espalier ramme i jorden forsvarligt . Således er en 6- meter høje mur kræver to , 2- af -4- fødder brædder skåret til 8 meter i længden .
2

Placer en tømrer Torv i bunden af ​​hver 2 -by- 4- fødder bestyrelser og tegne lige linier fra midten af ​​brættet til kanten på siden . Opret en " V" forme til at gøre enderne til indsatserne . Lad bundene uncut hvis du foretrækker.
3

Mål og skære yderligere to 2 -by- 4 -fødder bestyrelser til at danne den øverste og nederste dele af din espalier væg. Gøre disse bredden af muren , du ønsker ; en 6 fod høj mur , for eksempel, har brug for 4 eller 5 fødder.
4

lægge begge af de lodrette 2- af -4- fødder brikker på kant med de øverste ender afstemt så brædderne er flush og hviler mod hinanden . Sæt et af de horisontale frame stykker på toppen af ​​uslebne ender af de lodrette stykker , hviler det på kanten så godt. Sikre den vandrette stykke flugter med enderne af lodrette brædder .
5.

Hold den vandrette bestyrelse på plads. Kør en blyant ned i kanten af ​​den vandrette bord for at markere de lodrette brædder . Dette mærke angiver dimensionen af ​​bestyrelsen, som bliver espalier vægramme top .
6

Gentag processen i bunden af de lodrette 2- af -4- fødder boards , mærkning begge sider af den vandrette stykke . Lad for dybden begravet i jorden ved tilsætning af yderligere 1 fod , således at væggen har fri plads mellem det og jorden . Således en væg begravet 18 inches i jorden vil have en horisontal ramme stykke 30 inches over spidsen af ​​bestyrelser.
7.

Brug en hastighed firkantet at måle ned 1/2 tommer ved hvert mærke , både på toppen af ​​de lodrette brædder og på bunden . Alternativt kan du sætte dybden af ​​din rundsav til 1/2 tommer .
8

Make fint savsnit snit til at skabe åbninger , at de horisontale stykker vil passe ind . Brug en rundsav til at skabe mange nedskæringer, 1/2-inch-deep , på tværs af de lodrette brædder og mellem mærkerne . Eliminer den overskydende træ i disse hak ved hjælp af en mejsel og hammer til at slå træet væk. Test fit af bestyrelser og skære lidt mere af den lodrette bord, som er nødvendigt for at tillade den vandrette brik til at passe på plads.
9.

Saml rosen espalier ramme , montering af vandrette stykker på plads. Squirt en lille mængde af et egnet udendørs lim ind i åbningerne , inden du sætter de vandrette rammestykker .
10

Skær fire forskalling strips til at svare til højden af væggen mellem den øverste kant af den nederste vandrette ramme stykke og den nederste kant af den øverste vandrette rammestykke . Disse vil danne lodrette stopper til at holde gitter du bygge .
11

Opret vandrette stop ved at måle de indre dimensioner af de vandrette rammestykker . Skær fire underlaget strips svarer til disse målinger.
12

position to af de vertikale stop langs den indre overflade af trellis ramme langs de lodrette rammeelementer . Juster placering for at give mulighed for 3/4 tommer clearance fra bestyrelsen kant. Fastgør med skruer og en boremaskine eller galvaniseret søm og en hammer .
13

Fastgør to af de horisontale stopper på samme måde. Tillad for 3/4 tommer clearance forbi rammen og sikker.
14

Flip espalier væg over, så stop er mod jorden . Placere yderligere underlaget strips , i afpassede stykker , inde i væggen rammen, så enderne af strimlerne hvile på kanterne af stoppesteder , som strækker sig forbi rammen både vertikalt og horisontalt . Lim hver på plads , mens du arbejder . Space forskallingen strips omkring 3 inches fra hinanden . Kør strimlerne enten diagonalt for en basketweave look eller fra side til side og op og ned for et gitterværk udseende.
15

Sæt de resterende stop, både lodret og vandret , over toppen af ​​forskallingen strimmelender . Disse vil skabe en sandwich effekt , med stop på ydersiden holder forskallingen strimler latticework espalier fra at falde ud , og de ​​indre stopper holde dem på plads , ligesom en fotoramme . Desuden skruer eller søm i stoppene bidrage til at styrke den ydre tremmer ramme.
16

Dig to huller i jorden , let deepr end dybden , du ønsker at synke væggen. Gør det stort nok til at rumme de 2 -by -4- fødder lodrette brædder . Lag en lille mængde af grus i bunden af ​​hullet og indstille trellis på plads. Fyld med beton og snavs at forankre .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com